Vælg en side

Autoriseret VVS installatør

Få 3 tilbud på din næste VVS-opgave her!

Hent 3 tilbud på en VVS-installatør

  VVS opgaver

  Arbejdsopgaver for en VVS’er vil blandt andet bestå af installering af røranlæg til vandforsyning, afløbsinstallationer til dit badeværelse og i dit køkken. Derudover står en VVS’er for montering af vaske og toiletter samt varmeanlæg. 

  Autoriseret VVS-arbejde

  Skal du i gang med at renovere din bolig? Ønsker du et helt nyt badeværelse eller køkken? Eller har du problemer med kloakken? Det er alle opgaver som indebærer VVS-arbejde. Det er ikke alle VVS-opgaver, som du selv må udføre, og du skal derfor være særlig opmærksom på, hvilke opgaver du selv må varetage, og hvilke opgaver som skal varetages af en autoriseret VVS installatør. Det skyldes blandt andet at forkerte installationer kan få alvorlige konsekvenser.
   
  En autoriseret VVS installatør har stor ekspertise indenfor VVS-branchen, og du kan derfor få professionel rådgivning og vejledning. Det er en stor fordel at anvende en erfaren og autoriseret VVS’er, i det du er sikker på at installationerne er korrekte udført, og du vil dermed undgå fejl og mangler. Udover faglig ekspertise og viden, vil en autoriseret VVS’er ofte have en garantiordning. Du kan derfor være helt tryg under hele processen, da du er dækket af en garantiordning.

   

  Installering af varmepumper

  Bor du i nærheden af Roskilde, og ønsker du en mindre varmeregning samt et mere miljøvenligt varmeanlæg? Så kontakt en autoriseret VVS installatør i Roskilde.
   
  Der er mange fordele ved at anvende en opvarmningskilde som en varmepumpe. Du vil få en langt mindre varmeregning samtidig med, at du vælger en mere miljøvenlig løsning. Der er forskellige regler og love afhængig af, hvilken varmepumpe du vælger. Skal du have installeret en luft til vand varmepumpe, skal du anvende en autoriseret VVS’er. 
   

  Få 3 tilbud

  Leder du efter en autoriseret VVS installatør, så er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi finder de dygtigste og bedste VVS’er som imødekommer dine behov og ønsker. Få 3 uforpligtende tilbud!

  Alt du skal gøre er at kontakte os og skrive hvilken VVS-opgave du ønsker at få lavet. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med 3 uforpligtende tilbud. Vi henter 3 gratis og uforpligtende tilbud på autoriserede VVS’er. Kontakt os i kontaktformularen.