Vælg en side

Få tilbud på en VVS'er

Få 3 skarpe tilbud på din VVS-opgave her, vi samarbejder med de dygtigste i branchen!

Hent 3 tilbud på en VVS-installatør

  Hvilke typer VVS-opgaver skal du have lavet?

  Har du brug for en autoriseret VVS-installatør, så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under VVS, b.la:

  VVS-installationer

  Alle typer for VVS-installationer, om det gælder tilslutning af bruseamatur, gulvafløb eller ændringer på underliggende rørføring
  U

  VVS-tjek og eftersyn

  Få en grundig undersøgelse og gennemgang af alle installationer i din bygning eller bopæl fra en autoriseret VVS-installatør.

  Renovering & tilbygning

  Er du i gang med den helst store renovering? Eller måske nybyg?  Få hjælp af en autoriseret VVS-installatør – Din sikkerhed for at det hele går rigtigt til.

  IHC Styring - Intelligente Løsninger

  Med Intelligent House Control får du et vælg af muligheder for teknisk overvågning af dit hus og det giver dig muligheden for at styre din bolig uanset, hvor du er.

  SERVICE & VEDLIGEHOLDELSESAFTALER

  Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning? Så kan det være en fordel at have en fast service aftale.

  Få håndværker fradrag

  Dit håndværker, herunder VVS-arbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

  Autoriseret VVS-arbejde – din sikkerhed for et godt udført arbejde

  FindHåndværker hjælper dig med at finde frem til den håndværker, som er den bedste løsning for dig. Vi benytter os kun af professionelle og autoriserede VVS-installatører. Med 3 gratis tilbud fra vores samarbejdspartnere kan du frit vælge uanset om du søger det billigste, bedste eller det bedste til prisen – det er helt op til dig!

  Inden du vælger den rigtige håndværker, har du mulighed for at se de tidligere opgaver, som de har udført og læse udtalelser fra vores mange tilfredse kunder. Uden brug af autoriserede håndværkere kan du løbe ind i store problemer, hvis noget skulle gå galt. Brugen af en autoriseret VVS’er koster måske lidt ekstra lige nu, men det kan spare dig for mange penge, for hvis noget går galt, kan det koste dig dyrt at udbedre fejlene.

  Vores mission er at give dig en god oplevelse med dit projekt. Det gør vi ved at finde en håndværker du kan stole trygt på, udfører opgaven til perfektion og til den bedste pris.

   

  Hvad kan en VVS-installatør?

  Vand, Ventilation og Sanitetsteknik. VVS’ere er fagfolk, som beskæftiger sig med alt der har at gøre med din rørføring, kloakering eller gasrør i dit hus og kan reparere ethvert gammelt rør. For at sikre at alt er, som det skal være og at der ikke sker unødige skader på dit hus, er det altid godt at rådføre sig med en autoriseret VVS’er. Mange opgaver kan være for kompliceret at løse uden et egentligt indblik i, hvad man laver. Som professionel VVS-montør har man baggrunden for at foretage de ofte komplekse beregninger, der skal til at løse en konkret opgave. Nogle opgaver skal endda udføres af en Autoriseret VVS-installatør, som i kraft af sin autorisation kan udføre et arbejde, der lever op til Sikkerhedsstyrelsens standarder for sikkerhed, sundhed og miljø. Det kan have fatale konsekvenser for både dig og din bolig, hvis ikke arbejdet er udført af professionelle fagfolk når det gælder VVS. En VVS-installatør har en 2-årig uddannelse indenfor VVS-arbejde og har derfor en masse viden om energieffektivisering, varme- og gasteknik og indeklima.

  Udover at have en masse viden om deres fag er de som autoriserede håndværkere forpligtet til at være en del af et kvalitetssikringssystem og samtidig at skulle forny deres autorisation med jævne mellemrum. Med andre ord er en autoriseret VVS-installatør nøglen til et tryg og sikkert valg, når du skal have udført et stykke arbejde, som du ikke selv må gå i gang med eller bare ikke vil være alene om.

  Der er altså masser af gode grunde til at vælge en fagmand, som er opdateret på den nyeste viden og kender de krav, som er i bygningsreglementet og lovgivningen. Ved at vælge en uautoriseret håndværker risikerer du at din forsikring ikke dækker, hvis der opstår problemer og du er samtidig ikke dækket af en garanti for, at det arbejde der er blevet udført er gjort ordentligt.

   

  Hvilket VVS-arbejde må jeg selv udføre?

  Uanset om du er den fødte håndværker, som har helt tjek på de opgaver, som VVS-arbejde indebærer eller om du aldrig før har prøvet at holde en rørtang, så kan det altid være en god idé at alliere sig med en autoriseret VVS-installatør. Om det er projekter som renovering af badeværelset eller en udbygning, der kræver helt ny kloakering, er der visse opgaver som du ikke selv må varetage ifølge Sikkerhedsstyrelsens lovgivning.

  Grænsen for det, du selv må udføre går ved de rør eller monteringer der ligger FØR afspærringsventilen (kuglehanen), som sidder under vasken. Det kunne være opgaver som tilslutning af afløb, montering af kloak- og afløbsrør eller ændringer af kloakanlæg.

  Herunder har vi samlet en let oversigt over nogle af de opgaver, som du selv kan udføre samt de opgaver, der kræver en autoriseret:

   

  Opgaver du selv må stå for:

  • Udskiftning af pakninger
  • Udskiftning af cisterner
  • Udluftning af centralvarmeanlægget
  • Tilslutning af håndvask og køkkenarmatur
  • Tilslutning af afløbet til en vask
  • Tilslutning af vand til vaskemaskinen

  Opgaver som kræver en VVS-installatør:

  • Tilslutning af brusearmatur uden afspærringsventil
  • Tilslutning af gulvafløb
  • Montering af kloak- og afløbsrør
  • Ændringer på kloakanlæg
  • Udbygning af brugsvandsanlæg

  Dine fordele ved at bruge en autoriseret VVS-montør

  Der er mange fordele ved at bruge en autoriseret håndværker til at ordne dine opgaver. Herunder kan nævnes:

  • Det giver tryghed og sikkerhed at få udført sine opgaver af autoriserede fagfolk
  • Du får mulighed for at udnytte dit håndværkerfradrag, som dækker op til 12.200 kroner
  • Du er dækket af garantiordninger, hvis arbejdet ikke er udført godt nok

   

  Hvorfor skal du bruge FindHåndværker til at finde din VVS-montør?

  FindHåndværker.dk er din sikkerhed for at finde den helt rigtige håndværker til at løse din opgave. Vi foretager løbende kvalitetstjek og sikrer os samtidig, at alle vores håndværkere er medlem af en garantiordning for at sikre dig den største sikkerhed. Du kan trygt udfylde formularen for din opgave og hurtigst muligt vender vi tilbage til dig med 3 helt gratis og uforpligtende tilbud. Håndværkerne i vores netværk kender ikke hinanden, men ved godt at din opgave er i udbud. Dette sikrer dig den bedste pris og giver dig mest for pengene. Gør som mange andre og find den helt rigtige håndværker til dit behov.

  Hvor skal du bruge en autoriseret VVS-installatør?

  Vores VVS’ere udfører arbejde på hele Sjælland bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Hvilke opgaver udfører en autoriseret VVS-installatør?

  Vores VVS’ere udfører alle former for VVS-arbejde. Typiske opgaver er:

  Service & Reparationer

  Nyt køkken

  Faldstammer

  Nyt badeværelse

  Varmeanlæg

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede VVS’er og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem. 

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave. 

  Er du selv Autoriseret VVS-installatør?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.