Vælg en side

Få bildekoration til firmabilen

Kontakt os i dag for at få 3 tilbud for dekoration til firmabilen

Send os en besked – vi besvarer indenfor 48 timer

 

  Gør din virksomhed genkendelig på vejene

  Ved at have bildekoration på sine firmabiler, kan du sørge for at udbrede kendskabet til din virksomhed, blot ved at dine medarbejdere kører fra sted til sted. Det er en fantastisk branding af virksomheden, og når bildekorationen først er sat op på bilerne, er det simpelthen gratis branding derefter. 

  Udover at genkendelseseffekten af jeres firmanavn og firmalogo styrkes kan man også bruge bildekoration til at udbrede budskaber, I gerne vil kommunikere til potentielle kunder. Hvis I har en lille salgstekst på bilen sammen med telefonnummeret på jeres firma, kunne I “risikere” at potentielle kunder skriver til jer fra deres bil, mens de sidder og venter i køen på motorvejen, og kommer i tanke om eksempelvis det afløbsrør, der skal fixes derhjemme. 

   

  Bilreklame med CVR nummer 

  Da man jo alligevel gerne skal have CVR nr. og firmanavn på sin firmabil, kan det være en yderst fornuftig idé, at benytte muligheden for at promovere sin virksomhed. Folk vælger ofte virksomhed ud fra genkendelseseffekten, og hvis bilreklamen kan hjælpe kunder til at vælge jer, i stedet for jeres konkurrenter, så har man altså hurtigt tjent de penge ind, som I har brugt på folieringen. 
  Vores samarbejdspartnere er udvalgt ud fra deres ekspertise og anbefalinger fra kunder. Kontakt os hvis du gerne vil have 3 tilbud på bilreklame.

   

  Er det besværligt at få bildekoration?

  Hvis man bruger en ekspert, som har årevis af erfaring, vil man opdage, at det er en utrolig simpel og nem proces at få bildekoration til sine firmabiler. Man tager naturligvis et møde med leverandøren og gennemgår på overordnet plan, hvilket design man gerne vil have. Der bruges som regel farve og logo elementer, som I allerede har brugt til andre reklamematerialer. Således er det ofte en ret hurtig proces for leverandøren at få designet sin bildekoration. Dette skal sammenholdes med de bilmærker og de forskellige størrelser på firmabiler, som I har. Derefter godkendes designet af jeres firma.

  Fordelen er i høj grad, at I kan få en helt skræddersyet design, der passer til jeres øvrige markedsføringsmateriale. Der aftales derefter et tidspunkt for levering af bilerne, og der er processen færdig. I har helt nye biler til jeres firma på vejene. 

   

  Få 3 uforpligtende tilbud

  Her hos os kan du få 3 tilbud fra vores specialister indenfor bildekoration. Send os dine ønsker og behov og vi vil give dig priser fra tre eksperter indenfor bildekoration, på hvad det kan komme til at koste. Tilbuddene er naturligvis fuldstændig uforpligtende. Send os en besked og vi vender tilbage til dig.
  Vi glæder os til at høre fra dig!

   

  Hvor skal du bruge dekoration til bil?

  Vores bil dekoration eksperter udfører arbejde på hele Sjælland bl.a.:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Søborg

  Er du selv Autoriseret til at lave dekoration til bil?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.