Vælg en side

Få tilbud fra en El-installatør i København

Få skarpe tilbud fra en el-installatør. Vi samarbejder med nogle af de bedste el-installatører i København!

Hent 3 tilbud på en el-installatør i København

  Hvad er forskellen el-installatør og elektriker?

  Når der bliver nævnes arbejde med el og strøm, vil det mest naturlige for mange folk være, at tænke på en elektriker. Dog er der situationer der kræver at arbejdet bliver udført af en el-installatør. Men hvad er forskellen på de to, og hvordan skal du bruge den ene fremfor den anden?

  Grundlæggende kan det siges, at forskellen på de to fagmænd er, at en elektriker har den grundlæggende uddannelse og autoritet til at arbejde med basalt el-arbejde. Dette kan være ting som el-tjek, opsætninger af stikkontakter og opsætninger af lamper. En el-installatør har dog en længere og mere specialiseret uddannelse, der tillader arbejde med mere avanceret ting. Yderligere besidder en installatør dybere viden og kendskab til specielle lovgivninger omkring visse installationer.

  Den længere uddannelse, og det kendskab der udvikles under denne, giver en el-installatør autoriteten til at arbejde med mere tekniskkrævende typer el-arbejde. Dette gøres primært af sikkerhedsmæssige årsager, da det er vigtigt at det bliver gjort korrekt så du de ikke er til fare eller er skadelige for dig. Strøm og elektricitet er nemlig utrolig farligt, hvis det ikke håndteres på den rette måde. 

  Efter at en el-installatør er blevet uddannet, vil denne besidde autoriteten til at varetage og sikre at installationer opfylder alle lovmæssige krav. 

  Hvornår skal du bruge en el-installatør?

  Når det kommer til så teknisk arbejde som arbejde med strøm, er den korrekte kendskab alfa og omega. Dette sikre at der ikke er skadesrisiko ved den givende installation.

  Som privatperson kan det nogle gange være svært at afgøre præcist hvornår du skal bruge en el-installatør, og ikke en elektriker. Noget der kan hjælpe dig med at afgøre om du skal bruge en installatør, er hvis du kigge på spændingen i installationen. Jo højere spændingen der er, desto mere uddannelse og kendskab kræver det før at en installatør opnår den korrekte autoritet til at arbejde på denne. Yderligere skal det siges at de fleste installatører specialiserer sig indenfor et enkelt felt. Det er derfor altid vigtigt at du finder den rette el-installatør til jobbet. Før projektet starter, bør du fortælle alle detaljer og tanker vedrørende opgaven, eller eventuelt kan du få foretaget et el-tjek.

  Det kan en autoriseret installatør hjælpe dig med:

  •   Udskiftning af HPFI relæ og el-tavler

   • Eltjek
   • El-installationer
   • Nybyg
   • Tilbyg
   • Renovering & modernisering
   • Udskiftning af stikkontakter
   • Opsætning af halogen spots
   • Alarm og overvågning
   • Tele -og dataindstallationer
   • Totalentreprise
   • CTS-anlæg
  Elektriker solrød

  Find den rette installatør

  Har du brug for at finde en el-installatør i København, så er du kommet til det rette sted. Fortæl os om dit projekt, så sørger vi for at finde tilbud fra tre fagmænd med den ekspertise du søger. Du vil på denne måde slippe for selv at lede, og du vil kunne vælge at fortsætte med den kandidat du foretrækker. Disse tilbud er gratis og uforpligtigende, så finder du ikke den rette kandidat med vores hjælp, er du fri til at lede andetsteds. Vi tror dog på, at vi sammen finder den rette løsning til dig.

  Hvor skal du bruge en autoriseret El-installatør?

  Vores samarbejdende elektrikere udfører arbejde i hele landet bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Solrød

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Greve

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Glostrup

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.