Vælg en side

Få tilbud fra en elektriker i Helsingør

Få skarpe tilbud på dit el-arbejde her, vi samarbejder med de bedste elektrikere i Helsingør!

Hent 3 tilbud på en elektriker i Helsingør

  Hvorfor vælge en lokal elektriker

   

  En lokal elektriker er altid godt at have i nærheden. Det er både hurtigere og nemmere for både dig og elektrikeren. F.eks. er der ikke lang kørsel for elektrikeren og du skal ikke vente i lige så lang tid. En lokal elektriker vil også være lokal kendt i nærområdet og kender de rigtige steder at købe materialer ind også. Står du og mangler en lokal elektriker i Helsingør, så er du kommet til det rette sted.
   
  Du kan bruge en lokal elektriker til mange ting, uanset om du selv er en god handy-man eller ej. Hvis du er en god handy-man, så vil der stadig være områder, hvor det er ulovligt at lave sine egne elektriker løsninger. Det vil f.eks. være hvis du skal have udført strømføring i væggen eller under loftet. El samlinger som er gemt under et loft eller som bliver murret inde vil være ulovligt at gøre selv. Dermed skal du have en autoriseret elektriker til at udføre visse installationer.
   
  Men frygt ej. Du er kommet til det rette sted, hvor du kan finde en kompetent og autoriseret lokal elektriker. Du skal bare udfylde vores kontaktformular.
   
  Få 3 helt uforpligtende og gratis tilbud fra dine lokale elektrikere i Helsingør, på Find Håndværker.

   

  Autoriserede elektrikere

  Her hos os samarbejder vi kun med autoriserede elektrikere som er din lokale elektriker til dit kommende projekt. Dette betyder at, i forhold til en almindelig elektriker, så har en autoriseret elektriker visse unikke og specielle krav at leve op til, samt betingelser ifølge autorisationsloven og Dansk lovgivning. Ydermere er en autoriserede elektriker efterudannet med en overbygning som elinstallatør. For os er det vigtigt at dit projekt bliver udarbejdet af autoriserede elektrikere, da det er med til at sikre dig som kunde for en god og professionel udførsel af dit projekt. Det vil blive udført lige efter loven og er af den bedste kvalitet.
   
  Hvis det uheldige skulle ske, at der vil være fejl eller der er noget som du synes ikke er i orden, så har du selvfølgelig ret til at klage. hvis ikke fejlen udbedres af elektrikeren kan du søge om erstatning.
   
  Vi ønsker det bedste for dig og vil gøre meget for at få dig godt og trygt gennem dit projekt. Din tryghed er den vigtigste for dem såvel som for os.
   
  Så bor du i Helsingør eller omegn, så udfyld formularen og kontakt os allerede i dag og få dine 3 helt gratis og uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

  Det kan en autoriseret elektriker hjælpe dig med:

  •   Udskiftning af HPFI relæ og el-tavler

   • Eltjek
   • El-installationer
   • Nybyg
   • Tilbyg
   • Renovering & modernisering
   • Udskiftning af stikkontakter
   • Opsætning af halogen spots
   • Alarm og overvågning
   • Tele -og dataindstallationer
   • Totalentreprise
   • CTS-anlæg
  Elektriker solrød

  Hos Find Håndværker får du en håndværker du kan regne med

  Vi samarbejder udelukkende med elektrikere, som leverer gode resultater og høj kvalitet. Så uanset hvilket tilbud du vælger, så vil elektrikeren leve op til både lovkrav og samtidig sikre dig, at arbejdet bliver udført med den bedste kvalitet. 

  Du kan udfylde formularen og kontakte os allerede i dag. Hurtigst muligt efterfølgende vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vores dygtige elektrikere i Helsingør.

  Din lokale elektriker i Helsingør 

  Et godt bud på din lokale elektriker i Helsingør vil være STP Electric Aps. De har mange års erfaring inden for en bred vifte af opgaver inden for elektriker opgaver. De forlader ikke hjemmet, før du og deres autoriserede elektriker er tilfreds med det slutrige resultat af det bestilte el-arbejde. Du kan læse mere omkring deres lokale elektrikere i Helsingør her.

  Hvor skal du bruge en autoriseret El-installatør?

  Vores samarbejdende elektrikere udfører arbejde i hele landet bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Solrød

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Greve

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Glostrup

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.