Vælg en side

Få tilbud fra en elektriker på Ringsted

Få skarpe tilbud på dit el-arbejde her, vi samarbejder med de bedste elektrikere på Ringsted!

Hent 3 tilbud på en elektriker på Ringsted

   

  Elektriker og VVS’er i Ringsted, Køge og Greve 

    

  Vi har mere end 20 års erfaring

  Vi kan lave alt fra elinstallationer og vedvarende energi til vvs-arbejde og brandsikring. 

  Elektriker med mange års erfaring

  Vi sørger for at alle elinstallationer bliver udført korrekt og lovligt. Husk de fleste elinstallationer kræver en autoriseret elektriker, hvis dette ikke er tilfældet, gælder forsikringen for eksempel heller ikke.

  Vi er også eksperter i opsætning af belysning til erhvervskunder. En rigtig belysning er sundt for dit indeklima. Forkert belysning kan føre til ubehag og hovedpine. Det kan derfor være en rigtig god ide at tænke lyset ind i din hverdag. Derudover kan der også være mange penge at spare, når du får skiftet dine pærer ud med energibesparende løsninger.

  Ventilation og brandsikring i høj kvalitet

  En anden vigtig forudsætning for et sundt indeklima er ordentligt ventilation. Mange glemmer at lufte ordentligt ud – især i vinterhalvåret. Det kan give en trykket atmosfære og være med til at sænke produktiviteten. Få installeret et ordentligt ventilationssystem og få et friskt pust i hverdagen. I det vi med al sandsynlighed går en varmere tid i møde, kan det også betale sig med ventilation, så der ikke bliver så varmt, fugtigt og indelukket om sommeren.

  Vi rådgiver og vejleder om korrekt brandsikring af arbejdspladser, samt installerer systemer hertil. 

  Mange tror at de kan slippe for uheldet eller at en røgalarm er nok. Det er dog blot ikke tilfældet på rigtigt mange arbejdspladser. Det kræver mere end i et normalt hjem. Ledningsværket og maskiner bliver udsat og presset mere, hvorfor det er i øget risiko. 

  Eksperter i vedvarende energi

  Gelcom er eksperter i vedvarende energi, vælg os hvis du ønsker den mulige faglige kyndighed. Vi rådgiver om skræddersyet løsninger lige netop til dig. Det kan enten være montering af solceller eller varmepumper – måske en kombination af de to. Der er selvsagt meget at spare på ved at skifte til vedvarende energi. Det er en moderne løsning, der også giver et positivt billede af dig.

  Vi leverer også holdbart og funktionelt vvs-arbejde. Grundet de mange års erfaring vi har, er der ikke den opgave eller udfordring, vi ikke har lavet før. Det gør vores arbejde effektivt og giver dig en følelse af sikkerhed. Vi tilbyder og services hvor vi kombinerer vvs med installation af varmepumpe – hvis alligevel allerede er i gang med rørarbejde.

  Da vi er medlem af garantiordningen Tekniq bliver vores arbejdsopgaver også dækket op til 150.000 kr., hvis installationen ikke opfylder kendelsen.

  Vi udfører blandt andet følgende opgaver:

  •   Udskiftning af HPFI relæ og el-tavler

   • Eltjek
   • El-installationer
   • Solcelle installation
   • Varmepumpe tilslutning
   • Rådgivning om belysning
   • Udskiftning af stikkontakter
   • Udskift af halogen spots
   • Brandalarm systemer
   • Ventilation 
   • VVS
  Elektriker solrød

  Hos FindHåndværker får du en håndværker du kan regne med

  Vi samarbejder udelukkende med elektrikere, som leverer gode resultater og høj kvalitet. Så uanset hvilket tilbud du vælger, så vil de leve op til både lovkrav og samtidig sikre dig, at arbejdet bliver udført med den bedste kvalitet. 

  Du kan udfylde formularen og kontakte os allerede i dag. Hurtigst muligt efterfølgende vil du modtage dine 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vores dygtige håndværkere på Amager. 

  Hvor skal du bruge en autoriseret El-installatør?

  Vores samarbejdende elektrikere udfører arbejde i hele landet bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Solrød

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Greve

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Glostrup

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.