Vælg en side

Find elektriker i Vordingborg

Hent 3 tilbud på en el-installatør 

  Din lokale elektriker i Vordingborg

  Filtenborg EL har beliggenhed i Stensved og er din lokale elektriker i Vordingborg og omegn. Filtenborg El blev etableret i 1980, og har kun udviklet sig positivt siden da. Selvom vi har mange år på bagen, sørger vi hele tiden at være opdateret inden for nye teknikker og ny teknologi. Vi ved vi kan levere det bedste resultat til vores kunder, og går meget op i kvalitet og god service.

   

  Vi tilbyder både til private og erhverv og ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi har igennem årene hjulpet mange husstande med energioptimering, og sparet dem for tusindvis af kroner. Vi har mere og mere fokus på miljøet vil gerne hjælpe jer med at få energioptimeret jeres bolig, så vi alle kan mindske vores CO2 udslip.

  Vælg den rette elektriker

  Der er mange ting man kigger efter når man skal vælge sin elektriker. Elektronik er huset hjerte og man ligger ikke særlig meget mærk til det når det spiller. Men når det ikke virker, så har man et problem i hverdagen. Det er vigtigt at vælge en autoriseret elektriker der kender alle regler og teknikker så man er sikret et resultat der er lovpligtigt og overholder alle regler. Hos Filtenborg El står vi klar med en autoriseret elektriker der kan løse dine el problemer.

  Elektriker til private og erhverv

   

  Vi udfører arbejde til private og til erhverv og der er ingen opgaver det er for små eller store til os. Vores elinstallatører har den nødvendige erfaring, så vi kan løse din opgave bedst muligt. Vi er medlem af TEKNIQ garantiordning, så du altid er sikret som kunde hos os. Vi udfører altid grundigt arbejde, men derfor kan der stadig ske menneskelige fejl, derfor har du en ekstra sikkerhed ved at få udført arbejdet af vores elektrikere.

  Elektriker solrød

  Hvor skal du bruge en autoriseret El-installatør?

  Vores samarbejdende elektrikere udfører arbejde i hele landet bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Solrød

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Greve

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Glostrup

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.