Vælg en side

Få tilbud på eltjek

Har du sørget for el-tjek af dine el-installationer? Vi samarbejder med nogle af de bedste el-installatører.

Hent 3 tilbud på en el-installatør 

  Hvorfor er det vigtigt at få
  eltjek af sine el-installationer?

  Fejl i el-installationer kan være ret farlige i en bolig. Hvis man eksempelvis har en ægtefælle, der selv kan lide at fikse ting i huset, så er der risiko for at de kan få stød, hvis de rører ved apparatur, der ikke har fået et ordentligt eltjek. For uanset hvor komisk sådanne situationer kan fremkomme i film og serier, så er det en rimelig stor mængde strøm, man kan nå at få igennem kroppen, på meget kort tid.

  Men selv hvis personer ikke selv er i kontakt med disse apparaturer, så er der stadig en brandfare. Især når det gælder ældre el-installationer, så er der risiko for at isolerende materiale kan blive brudt. Hvis der kommer gnister fra disse materialer og rammer brandfarligt materiale, der ligger i nærheden, kan det skabe en brandrisiko. Hvis man bor i en by som København kan man risikere at el-installationerne ikke er af samme standard, som der er krav om i dag.

  Hvornår skal du bruge en el-installatør?

  Når man skal flytte, er der lovkrav ift. dokumentation på at jeres el-installationer har fået et ordentligt elsyn. Men det er generelt set en god idé at få et eltjek, for at sikre at alt er som det skal være. Det kan være at I har haft lejligheden i mange år og der ikke er sket noget. Men hvis man får nye elektriske apparater, der kræver mere strøm end hvad jeres installationer er sat op til, og de alle sammen kører samtidig, kan det forårsage uforudsete problemer. Vi er blevet vant til at vi anvender flere og flere maskiner, der alle sammen kræver strøm, og de har måske ikke eksisteret dengang jeres el-installationer blev sat op.

  Derfor er det utrolig vigtigt at få et eltjek af en autoriseret el-installatør. De gennemgår dine el-installationer med en tjekliste, der er udstedt af Sikkerhedsstyrelsen. Således sikrer I jer at der ikke er nogen risiko for at der skulle ske noget igennem jeres el-installationer, uanset hvor mange el-installationer der kører samtidig. Kontakt os og få tre tilbud på eltjek.

  Det kan en autoriseret installatør hjælpe dig med:

  •   Udskiftning af HPFI relæ og el-tavler

   • Eltjek
   • El-installationer
   • Nybyg
   • Tilbyg
   • Renovering & modernisering
   • Udskiftning af stikkontakter
   • Opsætning af halogen spots
   • Alarm og overvågning
   • Tele -og dataindstallationer
   • Totalentreprise
   • CTS-anlæg
  Elektriker solrød

  Find den rette installatør

  Har du brug for at finde en el-installatør i København, så er du kommet til det rette sted. Fortæl os om dit projekt, så sørger vi for at finde tilbud fra tre fagmænd med den ekspertise du søger. Du vil på denne måde slippe for selv at lede, og du vil kunne vælge at fortsætte med den kandidat du foretrækker. Disse tilbud er gratis og uforpligtigende, så finder du ikke den rette kandidat med vores hjælp, er du fri til at lede andetsteds. Vi tror dog på, at vi sammen finder den rette løsning til dig.

  Hvor skal du bruge en autoriseret El-installatør?

  Vores samarbejdende elektrikere udfører arbejde i hele landet bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Solrød

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Greve

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Glostrup

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.