Vælg en side

Entreprenør Herlev

Brdr. Lauridsen er din entreprise på Sjælland

Eksperter i renovering af ejendomme

Brdr. Lauridsen er entreprenør fra Herlev og kører til hele Hovedstaden. Vi arbejder normalt med større renoveringsprojekter, men er klar til at tage imod alle slags opgaver.

 
Vi er eksperter i renovering indenfor ejendomme, lejligheder og lokaler, hvor kunden altid er i fokus. Vores ydelser er renovering, hvorimellem vi kan hjælpe med stort set alle opgaver. Vinduer, opgange, facader, døre, kontorer, lejligheder og meget mere. Kontakt os endelig med din opgave, og så giver vi dig et uforpligtende tilbud på dit projekt.
 
Med klargøring af dine ejedomme, kan du nemt få udlejet ejendommene, hvor lejere kan flytte direkte ind til en renoveret bolig. Vi tilbyder blandt andet både tømrer, maler, murer, VVS, snedker, elektriker og meget mere. Derudover tilbydes en samlet totalentreprise, så du kan få alle dine renoveringsønsker opfyldt.
 
Læs mere på vores hjemmeside, eller kontakt os med dine spørgsmål. Vi vender altid hurtigst muligt tilbage til dig.

Totalentreprise til en betalelig pris

Vores ydelser er alle til en fornuftig pris, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi giver dig altid kvalitet og god service, mens vi bestræber os på at give dig den lavest mulige pris på vores håndværkere og totalentreprise. 
Du kan på vores hjemmeside benytte hele 4 prisberegnere. Her giver vi dig et uforpligtende tilbud med en skarp og fornuftig pris på din opgave. 

 

Få en uforpligtende snak omkring dine projekter

Hos Brdr. Lauridsen kan du få en uforpligtende snak omkring entreprenør Herlev eller andet. Snak med os omkring dine projekter. Vores autoriserede og erfarne ansatte sidder klar til at tage imod dine henvendelser.
Vi bestræber os altid på at give et præcist tilbud til dig, hvilket betyder at vi ofte vil inspicere din opgave, før vi giver dig et tilbud. Dermed vil vores bud også være realistiske bud, da vi af erfaring kan regne frem til din opgaves omfang. Efterfølgende kan der estimeres en tidslinje for udførelsen af dit projekt. 

 

Hvor skal du bruge en professionel entreprenør?

Vores entreprenører udfører arbejde i hele Danmark bl.a:

Er du selv entreprenør?

Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.