Vælg en side

Få tilbud på eternittagsmontering

Få 3 skarpe tilbud på Taglægning her, vi samarbejder med de dygtigste tømrer i branchen!

Hent 3 tilbud på en tømrer til taglægning

  Professionel montering af eternittage 

  Skal du have skiftet tag i forbindelse med renovation, nybyggeri eller måske har du en drøm om at ændre dit hus udseende komplet.
  Uanset hvad, så er det et faktum at intet tag holder for evigt, og før eller siden skal alle husejere beslutte hvordan det nye tag skal lægges. Her er et Eternittag en fantastisk løsning til dig der ønsker et tag, der både er holdbart og let at vedligeholde. Et eternit tag er opsat med flere plader i bølge former. Dette giver tagtypen den slidstyrke og gode holdbarhed, som kender tegner det. Eternittaget er blevet moderniseret meget igennem de sidste to årtier, og de moderne eternittagsplader fås i 5 forskellige versioner.

  Her på Find Håndværker sørger vi altid for at give dig de bedste uforpligtende tilbud på netop dine ønsker og behov. Derfor samarbejder vi kun med de bedste og mest erfarne tømrer inden for branchen. Som mange andre håndværkere er tømrer stolte fagmænd, som sætter en ære i at udføre et eminent stykke arbejde til en overkommelig pris.

   

  Vores udvalgte professionelle tømrer til taglægning

  Som nævnt har vi her hos Find-Håndværker, kun indsamlet tilbud fra de bedste tømrer i branchen. Det er vi stolte af, og vi viser derfor også gerne eksempler på vores mange tømrer firmaer.
  Inden for taglægning har vi bla. Lind & Birkedal som tilbyder professionel rådgivning og montering af kvalitets eternittage. Lind & Birkedal har over 15 års erfaring med anlægning af eternittag – ydermere har de udvidet deres kompetencer, teknikker og metoder løbende. Deres personale er professionelle og efteruddannet, så du kan derfor stole på, at de kan vores kram. Deres mål er at deres kunder skal være glade og tilfredse ,de går altid efter at udfører opgaven 110% og tager opgaven som var det hjemme ved dem selv. Det gør de så du som kunde altid bør være tilfreds med deres arbejde.

  De montere eternittage i topkvalitet i hele hovedstadsområdet samt Nordsjælland og dele af Midtsjælland, men skulle du befinde dig uden for området, kan vi her på Find-Håndværker stadig love dig at de vil gøre hvad de kan for at komme ud til dig. Derfor sender vi stadig kvalificerede tilbud fra Lind & Birkedal skulle du bo uden for området.

   

  Professionelle tømrer til din tagopgave

  Har du brug for en tømrer så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under tømrer arbejde, b.la:

  Tag montering

  Montering af tage for private såvel som erhvervskunder. Vores tømrer sørger for at levere et langtidsholdbart tag i top kvalitet

  Eftersyn og gennemgang

  Hvis du har nogle projekter, som trænger til gennemgang kan det være en god idé at få en fagmand til at kigge på det.

  Renovering & tilbygning

  Renovering af gamle eternittage eller udvidelser af minder tag tilbygninger kan vores tømrer hurtigt klare. 

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede tømrer og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem. 

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave. 

  Er du selv Tømrer?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.