Vælg en side

Få tilbud på en murer

Få 3 skarpe tilbud på dit murerarbejde her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på en murer

  Flise- og klinkearbejde

  Skal der skiftes fliser eller klinker i køkkenet eller på badeværelset? Så er det vigtigt at finde en murer som har en sans for detaljer. Bliver fliser eller klinker ikke lagt ordentligt, så kan det tydeligt ses på resultatet. Det kommer til at se sjusket og ustruktureret ud, hvis der er den mindste skævhed. Derfor kan det også være farligt at gå i gang med det i selv, hvis man ønsker at spare penge. Har man ikke prøvet det før, står man højest sandsynlig med et kedeligt og skuffende resultat, fordi præcision betyder meget.
  Derudover er det ikke bare og lægge fliser eller klinker. Underlaget skal forberedes ordentligt, så fliserne eller klinkerne kan ligge der i mange år. Får man ikke forberedt underlaget ordentligt, kan man risikere at fliserne eller klinkerne efter et stykke tid begyndte at blive løse eller knække. Derudover kan man få lagt dem skævt fra start af, og det giver ikke et pænt slutresultat.

  De fleste murer laver flise- og klinkearbejde:

  • på badeværelser
  • i køkkener
  • i udestue og bryggers
  • i industrikøkkener

  Skal det være fliser eller klinker?

  Valget mellem fliser og klinker kan have stor betydning for holdbarheden, da noget fungerer bedst til en funktion, mens noget andet fungerer bedst til en anden.

  Klinker er gode til gulve. De er fremstillet ved høje temperaturer af kalkfattig og jernholdig ler, og er derved trykstærk med stor hårdhed. De er meget slidstærke, og du er derfor sikret et flottere og mere slidstærkt resultat med klinker som gulv.

  Fliser bruges mere til vægge, da de ikke er lige så slidstærke som klinker. De er fremstillet i beton, sten eller brændt ler, og derved ikke helt så holdbare som klinker. Fliser kan fås med forskellig slidstyrke og hårdhed, hvilket er godt at have med i sine overvejelser, alt efter hvad de skal bruges til.

  Vælg en murer til dine vådrum, så slipper du for vandskade

  Skal man bygge eller renovere vådrum, så er der lige nogle regler og love, som der skal styr på. Vælger du at få hjælp til af en murer til opgaven, så er du sikret, at love og regler er overholdt. Derudover er det ikke altid godt at finde et billigt firma, da et sjusket arbejde kan fører til en vandskade, og så bliver det pludselig rigtig dyrt. Vådrum er i Danmark typisk bryggers og badeværelse, da definitionen af et vådrum er et rum, som bliver påvirket af vand, samt har et gulvafløb.

  Find Håndværker anbefaler T. P. Murer, hvis du ønsker sønderjysk kvalitet og en personlig samarbejdspartner, når du skal have lavet flise- eller klinkearbejde.

  renovering af badeværelser
  renovering af badeværelser

  Hvor skal du bruge en murer?

  Vores murere udfører arbejde i hele Sjælland bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Typiske opgaver vores murer udfører

  Her kan du se en liste over de typiske opgaver vores murere kommer ud på:

  Renovering af badeværelse

  Nyt badeværelse

  Fliser til badeværelser

  Nyt tag

  Tag lægter

  Tag vinduer

  Facade renovering

  Opmuring

  Tag rens

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.