Vælg en side

Få tilbud på en handyman

Få 3 skarpe tilbud på en handyman her, vi samarbejder med de dygtigste i branchen!

Indhent 3 tilbud fra en handyman

  Har du brug for en professionel handyman?

  En handyman – til tider også kaldet en altmuligmand – er en alsidig håndværker, og kan ordne alle mulige forskellige opgaver. En handyman kan reparere ting, og er generelt god til mindre håndværksopgaver. En handyman kan også løse serviceprægede opgaver som rengøring, afhentning af skrald eller samling af møbler.

  Vores samarbejdspartnere udbyder blandt andet følgende services:

  Ophængning af lamper

  Nye karme

  Afhentning af storskrald

  Samling af møbler

  Find din handyman via Findhåndværker.dk – din sikkerhed for et godt udført arbejde

  FindHåndværker gør det nemt for dig at finde den bedste handyman til netop din opgave. Vi samarbejder kun med branchens bedste, og vi kan altid stå inde for dem, vi anbefaler. Med 3 gratis og uforpligtende tilbud fra vores samarbejdspartnere kan du frit vælge det, der passer dine behov bedst.

  Inden du vælger det tilbud, du vil gå videre med, har du hos os mulighed for at se en oversigt over, tidligere udført arbejde samt anmeldelser og udtalelser fra kunder. Det gør det nemmere for dig, at finde en pålidelig handyman, der kan løse din opgave.

  Vores formål er at sørge for, at du får et veludført stykke arbejde til den bedste pris. Ved at vælge en god samarbejdspartner til dit projekt sikrer du dig selv en god oplevelse og undgår ubehagelige overraskelser.

   

  Hvad kan en handyman hjælpe med?

  En handyman kan klare mange opgaver, men typisk af mindre omfang. En handyman løser ofte mindre opgaver i hjemmet, som du selv er forhindret i at få gjort, enten på grund af tidsmangel eller manglende kundskaber.

  En handyman kan stå for mindre håndværksopgaver, såsom at udskifte stikkontakter, hænge lamper op, ejendomsservice, oprydning og afhentning af storskrald. En handyman kan eventuelt også hjælpe dig med at flytte, eller samle møbler.

   

   

  Hvor skal du bruge en handyman?

  Vores samarbejdspartnere udfører arbejde på hele Sjælland, bl.a.:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Vejle

  Holte

  Lyngby

  Er du selv handyman?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.