Vælg en side

Få tilbud på en Kølemontor

Få 3 skarpe tilbud på dit kølearbejde her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på en Kølemontør

  Køle-/ fryseløsninger

  Ejer eller driver du en eller anden form for restaurant, cafe, bager, hotel eller butik der har med fødevarer at gøre, er det yderst vigtigt at du sørger for at have det rette køle-/fryseløsning

  Sørg for den helt rigtige løsning

  Det kan være afgørende at have de rette køleskabe, frysere og at installationen er korrekt, da der er strenge regler for dette og du naturligvis, vil levere de bedste varer til dine kunder og gæster. Gode køle-/fryseløsninger kan være en god løsning for erhverv, såvel som private. Mange danskere har en køle- eller fryseboks, men ved ikke hvor meget af el regningen den fylder. Celcius Nordic er specialiserede i energivenlige løsning, der også har økonomiske fordele. 

  Når du investerer i køle-/ fryseløsninger, er det vigtigt at få dem korrekt serviceret, med jævne mellemrum, for at de fortsat fungerer optimalt. 

  Invester i køle-/fryseløsninger

  Selvom du måske har en lille cafe eller restaurant, kan det stadig være fordelagtigt at anskaffe sig enten køle- eller fryserum – eller begge dele. For det første har det ofte en gavnlig effekt på arbejdsmiljøet, da medarbejderne kan træde helt ind i rummet og ikke skulle holde en skabsdør eller låg åbnet imens.
  Udover dette kan der også være utrolig meget i et køle-/ fryserum. De er indrettet således at du kan opbevare rigtigt meget, i forhold til den plads der er.

  Hvem kan nyde godt af køle-/fryseløsninger?

  Mange brancher kan drage stor fordel. Åbenlyst kan restauranter, cafeer, bagerier og andre der holder madvarer, have stor glæde af de rette løsninger. Men også brancher som blomsterhandlere eller apoteker. Nogle gange sættes blomster på køl, for at forlænge holdbarheden. Ligeledes findes der en del medicin der skal opbevares ved bestemte temperature. her er det særligt vigtigt at have en god køle-/ fryseløsning, der skal installeres af erfarne og kompetente fagfolk.

  renovering af badeværelser
  renovering af badeværelser