Vælg en side

Få tilbud fra en murer på Frederiksberg

Få skarpe tilbud på dit murer arbejde her, vi samarbejder med de bedste murere i Frederiksberg!

Hent 3 tilbud på en murer i Frederiksberg

  Alle former for murerarbejde

  Skal du have fugning af hus, facaderenovering, sokkel pudsning eller noget helt andet så kan du finde en kvalificeret murere her. Lige meget om du har et specifikt projekt i hovedet eller du blot har et par ideer og skal bruge lidt hjælp fra en professionel, så står de klar til at hjælpe dig med alle typer projekter – store som små.

  Alle vores murere er kompetente og gør en dyd ud af at levere en god service. Bor du på Frederiksberg og skal bruge en kvalificeret murere, så skal du blot udfylde formularen og du vil blive kontaktet af 3 murere, der vil give en pris på din mureropgave.

  Kompetente murere

  Find-håndværker samarbejdspartnere følger alle lovkrav. Det gør vi for at kunne garantere en høj kvalitet og service og give dig tryghed i at arbejdet bliver udført ordentligt. Du får samtidig flere tilbud, så du kan selv vælge hvilken håndværker du vil have. Det giver mere frihed og giver en større forståelse for hvor meget et potentielt projekt koster og sørger for der ikke bliver overbetalt. Skal du for eksempel bruge hjælp fra et dygtigt murer firma på Frederiksberg anbefaler vi Trebbien Byg. Her finder du hjælp med alle typer om områder af murerfaget.

  Få hjælp til inspiration

  Hvis du går med drømme omkring et nyt byggeprojekt, men vil gerne have lidt hjælp til at få de drømme fuldgjort kan du altid tage kontakt og få en professionel til at give kvalificeret rådgivning. Alle vores murere bruger deres erfaring og viden til at hjælpe alle kunder både inden projektet er startet og mens projektet er i gang, hvilket er med til at give dig tryghed og sørge for at projektet bliver udført ordentligt. Alle vores samarbejdspartnere har flere års erfaring som murere og kan derfor bruge den viden til at levere den bedste kvalitet.

  Vælg trygt os med en garantiordning

  Vi er din sikkerhed her hos Find-Håndværker, da vi har sagt at alle vores tømrer skal være medlem af Byg Garanti, det giver yderligere et indblik i vores seriøsitet og høje faglig niveau.

  Liste over typiske opgaver vores murere tilbyder:

  Udendørs:

  • Renovering af facade
  • Støbning af trapper og stengærde
  • Terrasser, altaner og karnapper
  • Belægningssten til opgange eller i haven
  • Opmuring af skorstene
  • Overfladebehandlinger

  Indendørs:

  • Støbning af betongulve
  • Støbning af fundament
  • Klinkearbejde, fx på dit badeværelse
  • Fugning og vandskuring
  • Pudsning af væg og lofter

   

   

  Find en professionel tømrer - FindHåndværker i København og på Sjælland

  Hvor skal du bruge en autoriseret murer?

  Vores samarbejdende murer udfører arbejde i hele landet bl.a:

  Amager

  Hillerød

  Køge

  Frederiksberg

  Holte

  Lyngby

  Hellerup

  København

  Roskilde

  Er du selv murer?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.