Vælg en side

Få tilbud på privat rengøring

Kontakt os i dag og få 3 tilbud fra vores samarbejdspartnere indenfor rengøring

Send os en besked – vi besvarer indenfor 48 timer

 

  Gør hverdagen nemmere med privat rengøring

  Det kan være svært at nå det hele. Især når man har et fuldtidsjob og samtidig skal sørge for at der er rent derhjemme samtidig. Børnene roder med det hele, ligeså snart man har lagt tingene på plads. 

   
  Når man endelig når rengøringen, er det måske kun de mest essentielle ting, der lægges på plads. Der er ikke overskud til en rengøring, der også tager sig af støvet bag sofaen og fjernsynet. Eller det køkkenskab man ved godt kunne trænge til en kærlig hånd. 
   
  Men man ved, også at hvis man ikke får det gjort, samler det sig, og bliver mere og mere uoverskueligt. Der går ikke lang tid, førend man ser det første lille kræ i køkkenskabet, eller lille Per begynder at udvikle en allergi for støv. 
  Der er dog ingen grund til at det skal gå så vidt. Mange med en travl hverdag benytter sig af muligheden for privat rengøring. 
   

   

  Hvor lang tid holder folie til bil

  Det er en simpel ting at få privat rengøring. Man laver en aftale med en rengøringskonsulent, som kommer ud til jer og ser på størrelsen af jeres bolig og de områder der skal gøres rent. De områder der kræver “særlig kærlighed”, såsom ovnen, kan også tilføjes den normale rengøring som et tillæg. 

   
  I får så et tilbud ift. hvor lang tid der regnes med at det vil tage. Hvis det tager en time, så får I et tilbud på rengøring for en time. Man aftaler så hvor ofte der skal gøres rent. Hvis du synes tilbuddet giver mening, takker du blot ja tak. Og det er det. Et problem mindre at tænke over. 
   
  Privat rengøring kan gøre hverdagen meget behageligere, og som regel kan folk der begynder at få det ikke forstå hvorfor de ikke gjorde det tidligere. Den forøgelse af livskvalitet som det kan tilføre, er slet ikke sammenlignelig med det lille beløb som det koster. 
   
  Kontakt os for at få 3 tilbud på privat rengøring.  

   

  Få 3 uforpligtende tilbud

  Her hos os kan du få 3 tilbud fra rengøringsfirmaer. Tilbuddene er naturligvis fuldstændig uforpligtende. Send os en besked og vi vender tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

   

  Hvor skal du bruge privat rengøring?

  Vi har samarbejde med rengøringsfirmaer på hele Sjælland bl.a.:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Søborg

  har du selv et rengøringsselskab?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.