Vælg en side

Få tilbud på en murer

Få 3 skarpe tilbud på dit murerarbejde her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på en murer

  Overvejer du en renovering af dit badeværelse?

  Hos find håndværker kan du gratis få 3 tilbud på renovering af badeværelser, som er 100 % uforpligtende.

  Det er vigtigt at gøre grundige overvejelser, når man overvejer en renovering af badeværelset. Badeværelset er det rum i boligen, som er dyrest at bygge om per kvadratmeter, og endnu dyrere hvis det ikke bliver lavet ordentligt første gang. Derfor stilles der også høje krav til materialer og udførelse, da det skal kunne tåle både vand og fugt ofte.

  Det er altid en god ide at have en rådgiver med til planlægningen, specielt hvis du overvejer at gøre noget af det selv. Der er nogle regler og love, som skal overholdes, og det er også vigtigt at have styr på kravene fra ens forskring, så man ikke pludselig står med en vandskade og hele regningen selv. De fleste murerfirmaer vil meget gerne være behjælpelige med alle de spørgsmål, du skulle have i forbindelse med renoveringen af dit badeværelse, og ellers er det en mulighed at betale en rådgiver med erfaring inden for byggeri.

  Kom i gang med projektet

  Når du ønsker at renovere dit badeværelse, er der tre overordnede faser. Planlægning, udførelse og afleveringsforretning.

  • Ved planlægningen får man indhentet tilbud, styr på rådgiver og forsikringer, besluttet materialer og indretning af rummet, og styr på budgettet. Et fast tilbud er altid bedre end et timelønnet tilbud, da det ellers hurtigt kan løbe op og blive dyrere end først antaget.
  • Ved udførelsen skal der planlægges grundigt, hvilken rækkefølge de forskellige håndværkere skal til. Det kan hurtigt føre til tidsspilde, hvis man ikke får koordineret det ordentligt, og så er det en god ide, at kvalitetstjekke hver opgave efter den er udført, samt holde styr på at opgaven er udført som aftalt.
  • Til sidst sluttes projektet af med en afslutningsforretning, hvor man gennemgår alle opgaverne og tjekker de er udført rigtigt.

  Mange firmaer vil rigtig gerne hjælpe med en stor del af processen, og derfor er det også en god ide at følge sin mavefornemmelse, når man vælger sin partner til projektet.

  Tag hul på projektet i dag og få 3 gratis og uforpligtende tilbud til renoveringen af badeværelset. Så kan du altid tage beslutningen derefter.

  Find Håndværker anbefaler T.P. Murer, hvis du ønsker sønderjysk kvalitet og en personlig samarbejdspartner til dit renoveringsprojekt.

  renovering af badeværelser
  renovering af badeværelser

  Hvor skal du bruge en murer?

  Vores murere udfører arbejde i hele Sjælland bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Typiske opgaver vores murer udfører

  Her kan du se en liste over de typiske opgaver vores murere kommer ud på:

  Renovering af badeværelse

  Nyt badeværelse

  Flise- og klinkearbejde

  Nyt tag

  Tag lægter

  Tag vinduer

  Facade renovering

  Opmuring

  Tag rens

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.