Vælg en side

Få tilbud på rottespærre

Få 3 skarpe tilbud på rottespærre her, vi samarbejder med de dygtigste kloakmestre i branchen!

Hent 3 uforpligtende tilbud fra kloakmestre

  Hvad er en rottespærre?

  En rottespærre er den mest effektive løsning, til at forhindre rotter i din kloak. Langt de fleste rotter bor i kloakker, så for at forhindre, at de kommer ind i din bolig eller virksomhed, er det en rigtig god idé, at få monteret en rottespærre. Rotter kan skade selve bygningen, derfor er det en god idé, at holde rotter og andre skadedyr på afstand. Med en rottespærre, er du med til at gøre en indsats for, at du ikke skal ud at bruge mange penge på, at få udbedret skader efter rotter. 

  En rottespærre er en anordning, som monteres i din kloak. Den består af to klapper, som automatisk åbner sig, når spildevandet forlader din bolig eller virksomhed. Når vandet er kommet igennem de to klapper, lukker de i igen, således at andet – såsom rotter – ikke kan komme ind af kloakken. En rottespærre kan ikke garantere, at du ikke får problemer med rotter. Men en rottespærre er en god løsning i et kloaksystem, der er helt tæt. Hvis kloakstikledningen ikke er helt tæt før rottespærren monteres, så kan rottespærren ikke leve lige så godt op til sit formål, da rotter så kan trænge ind andre steder. 

  En rottespærre er typisk lavet af rustfrit stål, hvilket gør, at rotterne ikke kan gnave sig igennem den. 

  Hvad kan en kloakmester hjælpe med?

  –          Kloakservice
  –          Kloakrenovering
  –          TV-inspektion
  –          Strømpeforing
  –          Slamsugning
  –          Kloakseparering
  –          Rottespærre

  Rottespærre

  Mekaniske rottespærrer

  Mekaniske rottespærrer er ofte installeret i bygningens kloaksystem, hvor rotter ofte kommer ind. Disse spærrer kan være et metalnet, en gummitætning eller en mekanisk lås, der forhindrer rotter i at passere. Mekaniske rottespærrer kan være meget effektive, men de kræver regelmæssig vedligeholdelse og rengøring for at fungere korrekt.

  Kemiske rottespærrer

  Kemiske rottespærrer er et alternativ til mekaniske spærrer og er ofte brugt i kloaksystemer. Kemiske rottespærrer anvender en kemisk forbindelse, der frastøder rotter og forhindrer dem i at bevæge sig gennem rørene. Disse spærrer kan være meget effektive og kræver minimal vedligeholdelse, men der er bekymring om miljøpåvirkningen af kemikalierne, og deres effektivitet kan falde over tid.

  Hvordan kommer rotterne ind i hjemmet?

  Uanset rottens størrelse, kan den komme ind af selv de mindste huller. Derfor kan de komme ind i din bolig næsten alle veje fra. De kan f.eks. komme fra kloakker, toiletter, ventilationsriste eller afløb.

  Ved at få en professionel ud og kigge på problemet, kan han inspicere hvor rotten er kommet fra. Det kan han gøre ved hjælp af en TV-inspektion, hvor man kan lokalisere hvor rotterne har lavet hul i kloakken, hvis de kommer derfra.

  Vil du undgå rotter i din bolig eller virksomhed?

  Vi ved godt at det aldrig er sjovt, med skadedyr i sin bolig. Derfor skal du bruge en kloakmester, som har styr på erhverv. Derfor tilbyder vi vores samarbejdspartner
  J E Hansen Entreprenør, som tilbyder døgnservice samt kvalitetsgaranti og altid god service. J E Hansen Entreprenør tilbyder deres services på Fyn. Har du et andet akut problem med din kloak, kan de også hjælpe dig med dette.

  En rottespærre opsættes oftest i en kloakstikledning, som er den del af kloakken, der danner afløb fra bygninger og ud til en hovedkloak tæt på. Idéen bag en rottespærre, er at sørge for, at spildevandet kan passere, men at rotterne ikke kan trænge ind i boligen via kloakken.  Ud over at installere rottespærrer, er det også vigtigt at sikre, at der ikke er nogen åbninger eller revner i bygningens fundament eller vægge, som rotter kan bruge som indgang. Det er også en god idé at holde området rundt om bygningen fri for affald og snavs, som kan tiltrække rotter.

  Du kan klikke på knappen nedenfor og modtage 3 gode tilbud på rottespærre.

  Vil du undgå rotter i din bolig eller virksomhed?

  Vi ved godt at det aldrig er sjovt, med skadedyr i sin bolig. Derfor skal du bruge en kloakmester, som har styr på erhverv. Derfor tilbyder vi vores samarbejdspartner
  J E Hansen Entreprenør, som tilbyder døgnservice samt kvalitetsgaranti og altid god service. J E Hansen Entreprenør tilbyder deres services på Fyn. Har du et andet akut problem med din kloak, kan de også hjælpe dig med dette.

  En rottespærre opsættes oftest i en kloakstikledning, som er den del af kloakken, der danner afløb fra bygninger og ud til en hovedkloak tæt på. Idéen bag en rottespærre, er at sørge for, at spildevandet kan passere, men at rotterne ikke kan trænge ind i boligen via kloakken. 

  Du kan klikke på knappen nedenfor og modtage 3 gode tilbud på rottespærre.

  Hvad er prisen på rottespærre?

  Det er svært at give en nøjagtig pris for rottespærre, da priserne kan variere afhængigt af en række faktorer, såsom størrelsen på det område, der skal beskyttes, og hvilken type rottespærre der skal installeres. Der er forskellige typer af rottespærre til rådighed, herunder mekaniske, elektroniske og kemiske løsninger. Mekaniske rottespærre er typisk de mest økonomiske, men kan være mindre effektive end elektroniske eller kemiske rottespærre, som kan være dyrere at installere og vedligeholde.

  Dog kan vi forsikre at vores fagfolk giver dig den bedste løsning til dit problem.

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede kloakmestre og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem.

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave.

  Er du selv kloakmester?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.