Få tilbud på rottespærre

Få 3 skarpe tilbud på rottespærre her, vi samarbejder med de dygtigste kloakmestre i branchen!

Hent 3 uforpligtende tilbud fra kloakmestre

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er den mest effektive løsning, til at forhindre rotter i din kloak. Langt de fleste rotter bor i kloakker, så for at forhindre, at de kommer ind i din bolig eller virksomhed, er det en rigtig god idé, at få monteret en rottespærre. Rotter kan skade selve bygningen, derfor er det en god idé, at holde rotter og andre skadedyr på afstand. Med en rottespærre, er du med til at gøre en indsats for, at du ikke skal ud at bruge mange penge på, at få udbedret skader efter rotter. 

En rottespærre er en anordning, som monteres i din kloak. Den består af to klapper, som automatisk åbner sig, når spildevandet forlader din bolig eller virksomhed. Når vandet er kommet igennem de to klapper, lukker de i igen, således at andet – såsom rotter – ikke kan komme ind af kloakken. En rottespærre kan ikke garantere, at du ikke får problemer med rotter. Men en rottespærre er en god løsning i et kloaksystem, der er helt tæt. Hvis kloakstikledningen ikke er helt tæt før rottespærren monteres, så kan rottespærren ikke leve lige så godt op til sit formål, da rotter så kan trænge ind andre steder. 

En rottespærre er typisk lavet af rustfrit stål, hvilket gør, at rotterne ikke kan gnave sig igennem den. 

Hvad kan en kloakmester hjælpe med?

–          Kloakservice
–          Kloakrenovering
–          TV-inspektion
–          Strømpeforing
–          Slamsugning
–          Kloakseparering
–          Rottespærre

Rottespærre

Vil du undgå rotter i din bolig eller virksomhed?

Vi ved godt at det aldrig er sjovt, med skadedyr i sin bolig. Derfor skal du bruge en kloakmester, som har styr på erhverv. Derfor tilbyder vi vores samarbejdspartner
J E Hansen Entreprenør, som tilbyder døgnservice samt kvalitetsgaranti og altid god service. J E Hansen Entreprenør tilbyder deres services på Fyn. Har du et andet akut problem med din kloak, kan de også hjælpe dig med dette.

En rottespærre opsættes oftest i en kloakstikledning, som er den del af kloakken, der danner afløb fra bygninger og ud til en hovedkloak tæt på. Idéen bag en rottespærre, er at sørge for, at spildevandet kan passere, men at rotterne ikke kan trænge ind i boligen via kloakken. 

Du kan klikke på knappen nedenfor og modtage 3 gode tilbud på rottespærre.

Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

Vi har en lang række specialiserede kloakmestre og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem.

Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave.

Er du selv kloakmester?

Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.