Vælg en side

Service & vedligeholdelses-aftale

Kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  VVS installatør for dig

   

  Vores samarbejdspartner er for dig, der leder efter en dygtig vvs installatør, som kan løse alle opgaver ligegyldigt størrelse. Når der arbejdes, arbejdes der ud fra flere års professionel erfaring, samt sættes der stor fokus på at der bliver leverer høj kvalitet til enhver tid og effektivt arbejde ud fra dine ønsker og behov. Som kunde er det vigtigt at der bliver holdt kontakt med ens installatør igennem hele forløbet fra start til slut. Da det er med til at sikre at man finder frem til den mest effektive og bedste løsning for kunden. Derfor sættes der stort fokus på at medarbejderne forholder sig i et åbent samarbejde med kunden.
  Ud fra flere års erfaring sikres der at, man har en installatør med bred viden indenfor diverse opgaver og område. I dag er det vigtigt for de erfarne medarbejder at de er uddannet indenfor vvs installatør.
   
  Service aftale for dig
  Med en serviceaftale, er der masser af fordele der følger med, et af de vigtigste fordele for dig er at du kommer til at spare penge ved at samle din service og vedligeholdelse hos et sted, derudover er det super nemt at have en serviceaftale med de fleste vvs firmaer, så du kan sove trygt uden bekymringer, og få sikret en effektivt kommunikation gennem deres vvs medarbejder om service og reparationsbesøg.
   
  Din beliggenhed 
  Din beliggende har ikke betydning for dit vvs problem som skal løses, da de fleste gerne køre ud til stort omkringliggende område. Hvis der opleves stor efterspørgsel indenfor et område, så køres der gerne ud til området og har også mulighed for at kører ud med flere biler, hvis der skal dækkes et større område. Vvs’er er typisk meget fleksible og hvis det drejer sig om en haste sag, så bliver der hurtigt fundet en effektiv løsning, som passer bedst indenfor dine behov og din kalender.
   
  Hvis du søger vvs tjek eller badeværelse reparation, og kunne tænke dig et nyt badeværelse, så kan du sammen med vores samarbejdspartner finde ud af hvad der passer dine behov og ønsker, så du kan opnå dit drømme badeværelse.

  Hvor skal du bruge en autoriseret VVS-installatør?

  Vores VVS’ere udfører arbejde på hele Sjælland bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Hvilke opgaver udfører en autoriseret VVS-installatør?

  Vores VVS’ere udfører alle former for VVS-arbejde. Typiske opgaver er:

  Service & Reparationer

  Nyt køkken

  Faldstammer

  Nyt badeværelse

  Varmeanlæg

  Er du selv Autoriseret VVS-installatør?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.