Få tilbud på Sprøjtemaling af dine møbler

Få 3 skarpe tilbud på sprøjtemaling her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på Sprøjtemaling

Sprøjtemaling af møbler

Måske bemærker du det ikke, men over tiden kan man ikke undgå at møblerne i hjemme eller på kontoret, for den sags skyld, bliver slidte. Der kommer små hakker i lakeringen og måske endda helt ind i selve materialet.
Men i stedet for at kassere dem og købe nogle nye, kan du med fordel få dine møbler sprøjtemalet i stedet.

 

Hvorfor få sprøjtemaling af møbler?

Man kan selvfølgelig selv finde afdækning og papir frem og gå i gang. Men her udfordringen ofte at det næsten er umuligt ikke at efterlade spor efter penslen. Desuden ses der efterhånden en tendens til at vælge flere forskellige farver til fx stole. Dette betyder flere forskellige bøtter maling, du formentligt ikke får brugt igen – og det er en skam.

Nogle møbler smider man selvfølgeligt ikke bare ud. Dette kan fx være nogle lækre 7’er stole. Hvis de trænger til en opfriskning, er sprøjtelakering vejen frem.
I stedet for at kassere nogle af dine møbler og købe nye, kan der være en del penge at spare ved blot at give dine gamle møbler et helt nyt liv og måske endda i en ny farve.
Andre årsager til at vælge en sprøjtemaling af møbler, kan også være nostalgi. Hvis man eksempelvis har arvet en møbel, men gennem årene er lakket blevet ridset eller brudt. Her er en professionel sprøjtemaling af møbler en løsning, der sørger for at arvestykket forbliver i mange år endnu.

Hvilke møbler kan sprøjtemales?

Sprøjtemaling kan anvendes på næsten alle flader og faktisk kan du ofte benytte håndværkerfradraget når du benytter en professionel industrimaler.
For at give dig et bedre overblik, samles der her et udpluk af de mest almindelige møbler og lignende, til sprøjtemaling.

 

– Reoler, kommoder, skænke
– Stole, borde i alle former
– Rør og radiatorer
– Skilte og messestandere
– Kurvemøbler, kurvestole, kurvesofa og lignende
– Lamper
– Køkkenlåger og køkkenskuffer
– Døre og vinduer

Dette er blot et udpluk. I langt de fleste tilfælde kan alle former for møbler lakeres.