Vælg en side

Få tilbud på Sprøjtemaling af dine møbler

Få 3 skarpe tilbud på sprøjtemaling her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på Sprøjtemaling

  Sprøjtemaling af møbler

  Måske bemærker du det ikke, men over tiden kan man ikke undgå at møblerne i hjemme eller på kontoret, for den sags skyld, bliver slidte. Der kommer små hakker i lakeringen og måske endda helt ind i selve materialet.
  Men i stedet for at kassere dem og købe nogle nye, kan du med fordel få dine møbler sprøjtemalet i stedet.

   

  Hvorfor få sprøjtemaling af møbler?

  Man kan selvfølgelig selv finde afdækning og papir frem og gå i gang. Men her udfordringen ofte at det næsten er umuligt ikke at efterlade spor efter penslen. Desuden ses der efterhånden en tendens til at vælge flere forskellige farver til fx stole. Dette betyder flere forskellige bøtter maling, du formentligt ikke får brugt igen – og det er en skam.

  Nogle møbler smider man selvfølgeligt ikke bare ud. Dette kan fx være nogle lækre 7’er stole. Hvis de trænger til en opfriskning, er sprøjtelakering vejen frem.
  I stedet for at kassere nogle af dine møbler og købe nye, kan der være en del penge at spare ved blot at give dine gamle møbler et helt nyt liv og måske endda i en ny farve.
  Andre årsager til at vælge en sprøjtemaling af møbler, kan også være nostalgi. Hvis man eksempelvis har arvet en møbel, men gennem årene er lakket blevet ridset eller brudt. Her er en professionel sprøjtemaling af møbler en løsning, der sørger for at arvestykket forbliver i mange år endnu.

  Hvilke møbler kan sprøjtemales?

  Sprøjtemaling kan anvendes på næsten alle flader og faktisk kan du ofte benytte håndværkerfradraget når du benytter en professionel industrimaler.
  For at give dig et bedre overblik, samles der her et udpluk af de mest almindelige møbler og lignende, til sprøjtemaling.

   

  – Reoler, kommoder, skænke
  – Stole, borde i alle former
  – Rør og radiatorer
  – Skilte og messestandere
  – Kurvemøbler, kurvestole, kurvesofa og lignende
  – Lamper
  – Køkkenlåger og køkkenskuffer
  – Døre og vinduer

  Dette er blot et udpluk. I langt de fleste tilfælde kan alle former for møbler lakeres.

  Hvorfor det er en god ide at vælge sprøjtemaling til dine møbler

  Der er 3 oveordnet grunde til, at man skal sprøjtemale sine møbler:

  Du sparer penge på det

  I stedet for at købe helt nye møbler, så kan du i stedet give dine gamle et nyt look, som holder længe og giver dem nyt liv. Du kan derved også få den malet, så det matcher til dit personlige præg, og gør møblerne unikke.

  Større værdi for dine gamle møbler

  Hvis man sørger for at vedligeholde sine gamle møbler, så kan der i de fleste tilfælde skabes værdi. Hvis du f.eks. har en god Mistral reol, som måske er en smule nedslidt, så kan det være en god ide, at få den renoveret. De bedste møbler, som holder i længere tid, er oftest også dyrest. Det kan derfor bedre betale sig, hvis du giver den en ny omgang maling.

  Arvede møbler vil man godt beholde

  Hvis man har arvet en god gammel lænestol fra sin mormor, så overvejer man lige en ekstra gang om den skal smides ud. Passer den ikke til dit hjem, så kan der være noget at snakke om. Dog kan det være, at stolen bare trænger til en ny omgang maling, så den ligesom harmonere med din stue og derved kan du beholde et arvestykke fra dine bedsteforældre.

  Risikoen ved at gøre det selv

  At sprøjtemale sine møbler lyder ikke som den sværeste opgave, hvor du sagtens kan gøre det selv. Dog skal du bare være opmærksom på, at der kan være risikoer ved at gøre det alene.

  Der er en del forarbejde

  Lige før du går igang med malerprojektet, så skal du også tænke på forarbejdet. Der er flere trin, når man skal sprøjtemale sine møbler, både i forhold til rensning, slibning og grunde møblerne, før de bliver sprøjtemalet. Der skal altså en del behandling til, før du rigtig kommer igang med at male dine møbler. Hvis du ikke gør det, så kan du risikere at malingen ikke sidder ordentlig fast.