Vælg en side

Få tilbud på et tagfirma

Få 3 skarpe tilbud på et nyt tag. Vi samarbejder med de dygtigste og mest kompetente i branchen. 

Hent 3 tilbud fra tagfirmaer

  Få lagt nyt tag professionelt

  Taget er en essentiel del af dit hus. Det beskytter mod vind og vejr og sikrer at, dit hjem er isoleret og ventileret. Derfor er det vigtigt at passe på sit tag, men også sikre at dit tag ikke har skader, utætheder eller noget helt tredje. 
   
  Står dit tag og trænger til at blive skiftet ud eller renoveret? Så er du kommet til det rette sted. Vi samarbejder med de bedste tagfirmaer i branchen, og er klar til at realisere din tag drøm. Når du udfylder vores kontakt formular, modtager du altid 3 forpligtende tilbud fra de af vores samarbejdspartnere, der bedst imødekommer dine individuelle behov.
   
  Når du vælger en af vores samarbejdspartnere, får du altid den rette hjælp og vejledning til den bedste løsning for dit tag, baseret på deres mange års erfaring. Der bliver taget hånd om dig fra start til slut, hvor du er sikret at komme i mål med et tag der også er holdbart i fremtiden, og et håndværk der udført lige efter bogen. 
  v

  Råd og vejledning

  Prisoverslag, valg af tag, typer af tag, dine ønsker og behov

  R

  Mange års erfaring

  Samarbejde med kompetente og erfarne tagfirmaer, som benytter gennemtestede materialer, så du er sikret den højeste kvalitet. 

  Medlem af BygGaranti

  Din sikkerhed får veludført og sikkert håndværk. 

  -Få rådgivning og vejledning af en tagekspert

  Når dit tag skal udskiftes, så er der flere områder du skal forholde dig til. Blandet andet stil, udtryk og type.
  Der er flere forskellige typer af tag, og de har alle hver deres udtryk og funktion. Det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilken type tag der vil passe bedst både til konstruktion af dit hus, samt husets udtryk. Det kan her være en stor fordel at sparre med en tagspecialist.
  Hos et tagfirma får du nemlig den fornødne vejledning til at kunne vælge den rette tagbelægning, ud fra husets og tagets konstruktion, samt dine ønsker som husejer. Derudover vil du også få et overblik over processen af udskiftningen af taget, vedligeholdelse, lovkrav og meget mere. 
   

  Byg med garanti

  Vi benytter kun tagfirmaer, som er medlem af Byg Garantis garantiordning. Det er din garanti for et veludført og professionelt håndværk. 
  Skulle det udførte håndværk, mod forventning, ikke være udført ordenligt, vil garantiordningen hjælpe dig med at søge erstatning, hvortil den benyttede håndværker bliver sanktioneret. På denne måde er du sikret ordenligt behandling og et arbejde, som er udført i høj kvalitet.
   

  Lad Find-Håndværker finde et professionelt tagfirma til dig

  Hos Find-Håndværker er dit projekt i gode hænder. Vi har samarbejde med mange dygtige og kompetente tagspecialister, så vi kan også hjælpe dig med at finde det bedste tagtilbud. Hos os bliver du kun sat i kontakt med et tagfirma, der holder hvad de lover og har dig med gennem hele processen, fra start til slut. Find dit tagfirma med hjælp fra Find-Håndværker i dag.