Vælg en side

Er du håndværker ?

Hos find håndværker er vi altid på jagt efter, at samarbejde med dygtige håndværkere. Så har du plads til flere kunder og har du værdierne i orden, så kan du tilmelde dig ganske gratis.

Skal vi sætte din virksomhed i kontakt med kunder over hele Sjælland?

Hos FindHåndværker har vi et netværk af kunder og håndværkere, som vi sætter sammen. Vi sætter pris på det gode samarbejde og at kunne levere gode projekter til vores håndværkere såvel som at kunne sikre vores kunder, at de får deres projekt udført til perfektion.

Vores platform fungerer på den måde, at vi videreformidler kontakten mellem kunden, der skal have udført en opgave og den håndværker, som på bedste vis kan udføre opgaven. Når vi modtager en forespørgsel fra en kunde, sender vi straks opgaven ud til vores håndværkere, så der kan bydes på den.

De bedste tilbud bliver videresendt til kunden og herfra foregår kontakten mellem virksomhed og kunde.

Vi søger autoriserede håndværkere, som gør en dyd ud af at udføre deres arbejde ordentligt. For at blive en del af FindHåndværker ser vi meget gerne, at I er medlem af diverse garantiordninger og har flere års erfaring på området. Vores håndværkere er de bedste i branchen.

Håndværk skal udføres efter klassiske dyder og resultaterne skal kunne leveres 100% kompromisløse og af højeste kvalitet.

Vi søger håndværkere indenfor:

Hvis du udfører lignende håndværk eller en blanding af dem alle hører vi naturligvis også gerne fra dig, så du kan komme ind i vores database og blive tilbudt opgaver fra vores mange kunder.

Udfyld formularen

Tilføj din virksomhed til find-håndværker.dk og modtag nye kunde hendvendelser!

    Kontakt os idag og bliv en af vores mange glade leverandører

    Vil du som mange andre håndværkere være en del af fællesskabet og modtage henvendelser fra vores kunder? Udfyld formularen i dag og du vil høre fra os snarest muligt.