Vælg en side

Få tilbud på en Tømrer

Få 3 skarpe tilbud på dit tømrer-arbejde her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på en Tømrer

  Hvilke typer tømrer opgaver skal du have lavet?

  Har du brug for en tømrer så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under tømrer arbejde, b.la:

  Installationer

  Uanset om du skal have nyt køkken eller ny vinkeltrappe i træ, så har vi et vælg af professionelle håndværkere, som kan hjælpe dig.
  U

  Eftersyn og gennemgang

  Hvis du har nogle projekter, som trænger til gennemgang kan det være en god idé at få en fagmand til at kigge på det.

  Renovering & tilbygning

  Er du i gang med en renovering? Eller skal du bygge noget helt nyt?  Så har vi en tømrer, der kan løse opgaven for dig.

  Miljøbevidste løsninger

  Tømrere arbejder med naturens egne produkter og derfor ønsker de også at hjælpe dig med at tænke bæredygtigt og tage hensyn til miljøet og din pengepung.

  SERVICE & VEDLIGEHOLDELSESAFTALER

  Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning? Vi har tilknyttede tømrere, der kan hjælpe med alle typer opgaver

  Få håndværker fradrag

  Dit håndværker- og tømrerarbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

  Hvad er fordelen ved at bruge en professionel tømrer?

  En af fordelene ved at bruge en professionel tømrer til sit næste projekt, er at man slipper for alt besværet i forhold til at få sine plantegninger til at passe sammen. En professionel tømrer har styr på sine ting og har mange års erfaring med at alverdens tømrer opgaver. Så næste gang du skal have lavet et stykke tømrer arbejde, så brug hellere en professionel og slip for besværet. 

   

  Vores samarbejdspartnere

  Hos find-haandvaerker.dk benytter vi udelukkende professionelle og kompetente samarbejdspartnere. De har alle mange års erfaring og er gode til deres fag. Du kan derfor trygt og sikkert indhente tilbud fra vores portal, lad os finde en lokal tømrer i Frederiksværk til dit næste byggeprojekt.

  Hvad kan en tømrer hjælpe med?

  Mange tømrere er som regel også dygtige inden for snedkerhåndværket, der primært beskæftiger sig med mindre enheder såsom møbler eller dørkarme og derfor kan tømrer- og snedkervirksomheder være behjælpelige med en bred vifte af opgaver, såsom:

  –          Tagarbejde
  –          Træterrasser
  –          Gulvarbejde
  –          Trapper
  –          Døre og vinduer
  –          Ombygning
  –          Nybygning

   

  Garantiordninger – din sikkerhed for veludført håndværk

  Vi bruger kun professionelle tømrere og snedkere, der er medlem af garantiordninger som Byg Garanti. Når du vælger en professionel håndværker, der er medlem af garantiordninger er du sikret en ordentlig behandling og et arbejde der er udført til perfektion.

  Hvis arbejdet mod forventning ikke er udført ordentligt hjælper garantiordningen dig med at søge erstatning og sanktionerer samtidig den håndværker, som ikke har gjort det godt nok. BygGaranti og andre garantiordninger kan hjælpe dig med en erstatning på op imod 150.000 kr. for byggesager.

   

  Lad os finde en professionel tømrer for dig

  Hos Find-Haandværker er dit projekt i gode hænder. Vi hjælper dig med at finde det bedste håndværkertilbud fra en af vores tømrere, som kan udføre din opgave. Hos os kommer du kun i kontakt med håndværkere, som holder hvad de lover og som tager dig med hele vejen fra start til slut.

  I Frederiksværk er der mange gode tømrer, men hvis vi kun måtte anbefale en, så ville det være Rune Andersen Tømrer / – snedkermester ApS. De har mange års erfaring og har i løbet af deres tid udført et væld af opgaver. Vi er sikre på at du vil blive tilfreds med det resultat som de leverer.

  Hvor skal du bruge en professionel tømrer?

  Vores tømrere udfører arbejde på hele Sjælland bl.a:

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede tømrer og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem. 

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave. 

  Er du selv Tømrer?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.