Vælg en side

Få tilbud på TV-inspektion

Få 3 skarpe tilbud på TV-inspektion her, vi samarbejder med de dygtigste kloakmestre i branchen!

Hent 3 uforpligtende tilbud fra kloakmestre

  Hvad er en Tv inspektion?

  En TV-inspektion bruges i forbindelse med kloakmester arbejde. Det er en smart måde hvorpå den autoriserede kloakmester nemt kan finde ud af hvad det er der forårsager problemer med din kloak. Det fungerer således at et lille kamera føres manuelt ned gennem kloakrørene. På den måde kan de erfarne fagfolk navigere rundt i kloakken og komme frem til hvor problemet ligger og hjælpe dig med at løse dem.

  Hvornår har du brug for en TV-inspektion?

  Det afhænger meget af hvor godt din kloak er vedligeholdt. Får du med jævne mellemrum foretaget en kloakrensning, vil der formentlig ikke være de store problemer at spore. Men det kan være fordelagtigt at få tjekket kloakrørene igennem en gang i mellem. Grunden til dette er at der kan være problemer undervejs. Når et kloakrør springer eller andet akut, sker det sjældent ud af det blå. Men en TV-inspektion kan en kloakmester afgøre om du bør lave noget forebyggende arbejde, så du undgår irriterende overraskelser senere på året. 

  Hvad sker der efter en TV-inspektion?

  Når du får foretaget en TV-inspektion, har det ofte baggrund i en mistanke om problemer med kloakken. Når en af vores dygtige kloakfolk har foretaget TV-infektionen, kan de i langt de fleste tilfælde også hjælpe dig med at løse det problem der skulle være.
   
  Vi kan hjælpe med mange andre former for kloakservice bl.a.:
   
  Slamsugning, kloakspuling og kloakrensning – Her suges alt skidt og slam fra kloakken op. Dette er typisk madrester, fedt- og sæberester, småsten og andet småt. Der kan ophobe sig meget i en kloak og derfor kan vandet have svært ved at løbe igennem. Det kan i slemme tilfælde føre til oversvømning gennem afløbene.
  Kloakrenovering – Som det ligger lidt i navnet, dækker kloakrenovering over flere dele af generel renovering af kloakken. Dette kan være revner, rødder der har vokset sig igennem rørene eller andre utætheder.
  Strømpeforring – Dette er en yderst effektiv måde at tætne kloakrørene indefra, så vandet holder sig inde i røret.

  Få 3 gratis til tilbud på TV-inspektion

  Hos Find Håndværker, har vi mange autoriserede kloakmestre tilknyttet og de står alle klar til at give dig et uforpligtende tilbud til din kloak.

  Udfyld kontakt formularen og modtage 3 helt gratis tilbud fra autoriserede og erfarne kloakmestre. 

  Er du selv kloakmester?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.