logo-findhaandvaerker

Tilbud Elektriker

Få 3 gode tilbud fra Elektrikere på 2 minutter

Swipe for at se processen

3 Elektriker tilbud

Har du 2 minutter så kan du hurtigt udfylde en tilbudsformular.

Når formularen er udfyldt, kontakter vi dig i tilfælde af at vi skulle have spørgsmål til din opgave og herefter sender vi tilbudsmaterialet til 3 dygtige elektrikere.

Vi sørger selvfølgeligt for, at alle elektrikere har tid i deres kalender, har et godt omdømme og køre i dit område til dagligt.

På den måde får du 3 elektriker tilbud, som du kan sammenligne så du får den elektriker der matcher dine ønsker og behov bedst.

Elektrikerne kender ikke hinanden, men er bevidste om, at der er andre der byder ind på opgaven. Ved at der er konkurrence ved vi også at du som kunde kan forvente at få 3 attraktive elektriker tilbud.

 

Som platform har vi den simple mission, at sikre at du som kunde får 3 maler tilbud der lever op til dine forventninger.

Så du får lyst til at kontakte os igen næste gang du skal have løst et byggeprojekt.

Få 3 tilbud elektriker

find håndværker matcher vi årligt mange tusinde el-opgaver.

I mere end 15 år har vi skabt kontakten imellem elektrikere og deres kunder. Derfor er vi gået hen og er blevet en af de mest succesfulde platforme, når danskerne skal ud og hente elektriker tilbud.

Vores ambition om at skabe en platform, hvor kun de dygtigste og mest seriøse elektrikere skal have lov til, at byde ind med elektriker tilbud, har sikret at vi har en utrolig høj kundetilfredshed.

Det gælder selvfølgeligt for dig som bygherre, da du får løst din opgave af en fagmand i en høj kvalitet.

Men det gælder i lige så høj grad elektrikerne, da en dygtig el-installatør selvfølgeligt vinder flere opgaver og derfor er mere motiverede når de skal sende et byggetilbud afsted til dig.

Vores process er faktisk super enkel. Vi søger at forstå dine ønsker til din løsning og finde 3 elektrikere, der matcher dem.

Indtil nu har har det skabt en utrolig høj kundetilfredshed og mange tusinde glade bygherrer igennem årene.

Hent 3 gratis elektriker tilbud nu.

Autoriseret VVS installatør

Autoværksted

Både

Bekæmpelse af skadedyr

Brug din kloakmester til at undgå oversvømmelse i kælderen

Energibesparende løsninger

Entreprenør

Eternittage

Flyttefirma

Folie til bil

Fugning af badeværelse

Gardinbus

Gulvlægning

Gulvservice

Handyman

Havearkitekt

Mobilkran

Murerfirma

Murermester Sjælland

Renovering af badeværelse

Tagfirma

Ventilation

Få 3 elektriker tilbud og spar op til 60%

Der er selvfølgelig massere af penge at sparer ved at sammenligne priser. Når du sammenligner priser på elektrikere kan der ofte være utroligt mange penge at sparer.

Ofte oplever vi at der kan være op til 60% difference imellem det billigste og det dyreste elektriker tilbud.

Det skyldes i høj grad, at elektrikerne der byder ind på din opgave har forskellige specialer nogle er måske super hurtige og effektive, når du skal have opsat solceller, hvor andre måske har stærkere kompetencer når du kommer til montering af el-tavler eller renovering af ældre el-installationer.

Den tid som elektrikeren forventer at bruge afspejler sig dermed i dit elektriker tilbud.

Når det så er sagt, så er prisen jo ikke alt særligt ikke når man taler om el-installationer.

Derfor er vores hovedfokus når vi samarbejder med elektrikere altid, at de skal have styr på deres autorisationer for, at kunne byde ind på opgaverne.

Skal du eksempelvis have et maler tilbud, så kan pris oftere være den vigtigste faktor – Men med el-installationer, så vil du selvfølgeligt gerne have en kompetent fagmand til at assistere dig.

Udvalgte fagmænd

Hos FindHåndværker sætter vi høje krav til vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på at vores brugere, altid får 3 byggetilbud, de kan regne med.

Tilbud Elektriker
Lad os hjælpe dig

Find håndværker er en af Danmarks største byggetilbudsportaler og samarbejder med mere end 1000 danske håndværksvirksomheder inklusiv massere af dygtige elektrikere på tværs af hele Danmark.

Så uanset om du skal have skuftet en lampe, monteret solceller, have lagt gulvvarme eller totalrenoveret alle el-installationer i din bolig, så kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige match.

Ved at få os til, at matche dig med 3 dygtige elektrikere skal du ikke ringe til 8 elektrikere der ikke har tid i kalenderen for så at finde den ene der er for dyr eller altid glemmer sine aftaler.

Vi matcher årligt mangetusinde el-opgaver, og ved derfor hvem der er til at regne med, hvem der har tid og hvem vi mener passer godt til dine kriterier for en succesfuld elektriker-opgave.

Det tager 2 minutter at udfylde formularen og herefter kontakter vi dig hvis der skulle være uddybende spørgsmål.

Formular

Betingelser for indsendelse af opgave på find-haandvaerker.dk

Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at få opgaven udført. Har du allerede indhentet 3 eller flere tilbud, kan vi i nogle tilfælde og med hensyn til vores tilknyttede håndværkere reducere antallet af tilbud.

Find-haandvaerker.dk kan i særtilfælde ikke garantere, at det er muligt at finde tre håndværkere, der har mulighed for at påtage sig din byggeopgave. Men vi lover at gøre vores bedste.

Fra tid til anden bruger vi de indsendte opgaver til at markedsføre portalen. Det betyder, at dele af opgavebeskrivelsen kan blive synlig på siden, eller på andre hjemmesider tilhørende find-haandvaerker.dk. Vi kunne dog aldrig finde på at offentliggøre nogle personlige oplysninger.

find-haandvaerker.dk kan ikke stå til ansvar i stridsager mellem bruger og håndværker. Hvis bruger er utilfreds med den udførte opgave, er det alene håndværkeren, der kan drages til ansvar.