Vælg en side

Få tilbud på en Tømrer

Få 3 skarpe tilbud på dit tømrer-arbejde her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på en Tømrer

  Hvilke typer tømrer opgaver skal du have lavet?

  Har du brug for en tømrer så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under tømrer arbejde, b.la:

  Installationer

  Uanset om du skal have nyt køkken eller ny vinkeltrappe i træ, så har vi et vælg af professionelle håndværkere, som kan hjælpe dig.
  U

  Eftersyn og gennemgang

  Hvis du har nogle projekter, som trænger til gennemgang kan det være en god idé at få en fagmand til at kigge på det.

  Renovering & tilbygning

  Er du i gang med en renovering? Eller skal du bygge noget helt nyt?  Så har vi en tømrer, der kan løse opgaven for dig.

  Miljøbevidste løsninger

  Tømrere arbejder med naturens egne produkter og derfor ønsker de også at hjælpe dig med at tænke bæredygtigt og tage hensyn til miljøet og din pengepung.

  SERVICE & VEDLIGEHOLDELSESAFTALER

  Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning? Vi har tilknyttede tømrere, der kan hjælpe med alle typer opgaver

  Få håndværker fradrag

  Dit håndværker- og tømrerarbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

  Hvad er fordelen ved at bruge en professionel tømrer?

  Måske er du en gør-det-selv-mand, som har udmærket styr på de mindre opgaver og kan klare meget på hobbyniveau – men da du skulle bygge terrassen og opdagede at vinklerne ikke helt passede i samlingerne eller at dit projekt måske ikke helt ser ud som på tegningerne – så lod du dig irriterer og du kunne ikke helt se bort fra det, kunne du?

  Uanset om du er gør-det-selv-mand eller helt grøn hvad angår tømrer- og snedkerarbejde, så kan det altid være en god idé at alliere sig med en professionel tømrer. En fagmand har stor erfaring, hvilket sikrer dig et perfekt resultat og giver dig en sikkerhed for, at arbejdet er udført ordentligt.

  Som mange andre håndværkere er tømrer stolte fagmænd, som sætter en ære i at udføre et eminent stykke arbejde til en overkommelig pris.

   

  Hvad kan en tømrer hjælpe med?

  Mange tømrere er som regel også dygtige inden for snedkerhåndværket, der primært beskæftiger sig med mindre enheder såsom møbler eller dørkarme og derfor kan tømrer- og snedkervirksomheder være behjælpelige med en bred vifte af opgaver, såsom:

  –          Tagarbejde
  –          Træterrasser
  –          Renoveringer
  –          Gulvlægning
  –          Trapper
  –          Døre og vinduer
  –          Ombygning
  –          Nybygning

   

  Vurder hvad dit behov er

  Måske er der mindre hobby projekter, som du ville kunne klare med din daglige snilde, men husk på – hvis du står og skal bygge en udestue, der skal kunne bruges året rundt og har direkte forbindelse til dit hus, er det vigtigt at snakke med en fagmand for at få et indblik i, hvordan opgaven skal løses.

  En professionel tømrer har ikke bare erfaring med at bygge med træ, men har prøvet opgaverne før og ved hvad det kræver af isolering, materialer og generelt faglige kompetencer at opføre en forsvarlig tilbygning, som også lever op til den gældende lovgivning.

  Selvom det måske er dyrere at hyre en håndværker end at gøre det selv, kan det ofte vise sig at være en god investering, fordi det er lavet af fagfolk. Oftest tager det heller ikke et hold tømrere ret lang tid at opføre dit projekt, som hvis du selv skulle have gjort det.

   

  Garantiordninger – din sikkerhed for veludført håndværk

  Vi bruger kun professionelle tømrere og snedkere, der er medlem af garantiordninger som Byg Garanti. Når du vælger en professionel håndværker, der er medlem af garantiordninger er du sikret en ordentlig behandling og et arbejde der er udført til perfektion.

  Hvis arbejdet mod forventning ikke er udført ordentligt hjælper garantiordningen dig med at søge erstatning og sanktionerer samtidig den håndværker, som ikke har gjort det godt nok. BygGaranti og andre garantiordninger kan hjælpe dig med en erstatning på op imod 150.000 kr. for byggesager.

   

  Lad FindHåndværker finde en professionel tømrer for dig

  Hos FindHåndværker er dit projekt i gode hænder. Vi hjælper dig med at finde det bedste håndværkertilbud fra en af vores tømrere, som kan udføre din opgave. Hos os kommer du kun i kontakt med håndværkere, som holder hvad de lover og som tager dig med hele vejen fra start til slut.

  Hvor skal du bruge en professionel tømrer?

  Vores tømrere udfører arbejde på hele Sjælland bl.a:

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede tømrer og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem. 

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave. 

  Er du selv Tømrer?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.