Vælg en side

Få tilbud på en murer

Få 3 skarpe tilbud på dit murerarbejde her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på en murer

  Hvilke typer mureropgaver skal du have lavet?

  Har du brug for en murer så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under murerarbejde, b.la:

  Indvendige opgaver

  Alle typer af murerarbejde udføres, om det gælder renovation af badeværelse, alt flise- og klinkearbejde eller isolering.
  U

  Udvendige opgaver

  Få en murer til at renovere dig tag eller opbygge en skorsten og slip selv for besværet.

  Renovering & tilbygning

  Er du i gang med en renovering? Eller skal du bygge noget helt nyt?  En murer kan hjælpe dig med at støbe fundament eller opbygge sokkel til dit nye hus.

  Løsninger med fokus på sundhed og holdbarhed

  En murer kan også udføre fugning med epoxy, som sikrer at dine fuger ikke indeholder kalk og er skimmelfri.

  SERVICE & VEDLIGEHOLDELSESAFTALER

  Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning, som trænger til en kærlig hånd? Så kan det være en god idé at alliere sig med en professionel murer.

  Få håndværker fradrag

  Dit håndværker og elektriker arbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

  Professionel murer i København og på resten af Sjælland

  Hos FindHåndværker har vi et stort antal tilknyttede håndværkere, som vi kan rekvirere for at hjælpe dig med at få din opgave løst. En del af de mange professionelle murermester vi har er vores stab af murere. Hvis du står med et byggeprojekt, som du mangler ideer og inspiration til, kan det være du skal alliere dig med en professionel. En murer har den viden og ekspertise, der skal til for at kunne lægge fundamentet til et ordentligt håndværk og at kunne realisere din byggedrøm.

   

  Hvis du står overfor en større byggeopgave, har vi også andre håndværkere tilknyttet herunder:

  Mange af vores håndværkere tager sig ikke kun af deres eget håndværk, men har også mulighed for at udføre større entrepriser i samarbejde med andre håndværkere. Find din håndværker til dit næste byggeprojekt her!

   

  Hvorfor bør du vælge en professionel murer?

  Måske har du selv hænderne skruet rigtigt på og er ikke bange for at gå i gang med et gør-det-selv-projekt. Når du står foran et byggeprojekt, kan det dog være en fordel at benytte sig af en fagkyndig, som har mange år i branchen og for alvor ved hvad han laver.

  Der kan være mange regler og tilladelser forbundet med at bygge og for at sikre dig at alle disse bliver overholdt kræver det en fagmand med erfaring på området.

  Murere er blandt de første håndværkere på ethvert byggeprojekt og det er dermed dem der skal sørge for, at dit byggeprojekt kommer godt fra start.

  Udover at være dygtige til deres eget fag er vores murere også gode til at overlevere deres arbejde til de næste håndværkere, som skal gøre projektet færdigt. Med andre ord er det altafgørende at finde den rigtige håndværker fra start, for at sikre et vellykket projekt. Vi hjælper dig igennem processen og får fat i de fagfolk, du skal bruge.

   

  Opgaver som en murer kan hjælpe dig med

  En murer kan udføre arbejde med meget andet end bare mursten. Måske har du en forestilling om, at en murer kun står for opsætningen af stengærde og ydermure, men det er langt fra sandheden. En murer kan klare opgave både indenfor og udenfor og kan blandt andet hjælpe dig med:

  Udendørs:

  • Renovering af facade
  • Støbning af trapper og stengærde
  • Terrasser, altaner og karnapper
  • Belægningssten til opgange eller i haven
  • Opmuring af skorstene
  • Overfladebehandlinger
  Indendørs:

  • Støbning af betongulve
  • Støbning af fundament
  • Klinkearbejde, fx på dit badeværelse
  • Fugning og vandskuring
  • Pudsning af væg og lofter

  Vurdér hvad dit behov er

  Måske har du selv muret jeres bålsted og det har holdt fint, men hvis du skal have en større mureropgave klaret, så kan det være en god idé at alliere sig med en professionel. En faglært murer har ikke alene den erfaring og ekspertise der skal til. De kender også til den gældende lovgivning og har styr på reglerne i bygningsreglementet, som er nødvendige at kunne når du skal bygge nyt. Udover at kende til de gældende regler på området kan de også sikre dig et holdbart resultat udført i en kompromisløs kvalitet.

   

  Vores murere udfører håndværk med garanti

  Selvom vi har mange håndværkere tilknyttet hos FindHåndværker, så kan vi stå inde for dem alle sammen. Vi er aldrig i tvivl om at de leverer et godt stykke arbejde hos dig og at de aldrig går før du er 110% tilfreds med resultatet.

  Når vi har videregivet kontakten til mureren, tager du sammen med ham en snak om dit projekt. På den måde kan I begge forventningsafstemme fra start så begge parter ved præcist hvad der skal foregå.

  Du behøver ikke udelukkende at tage vores ord for gode varer, når vi lover dig en håndværker med garanti for veludført arbejde. Vores murere er nemlig topprofessionelle og medlem af diverse garantiordninger. Hvis noget, imod alt forventning, skulle være galt med det arbejde du har fået udført har du mulighed for at søge erstatning.

  Vores håndværkere har intet imod at være medlem af deres respektive garantiordninger fordi de alle sammen ønsker det bedste for dig. Din tryghed er den vigtigste for dem og os.

   

  En professionel murer fra FindHåndværker får dig godt igennem dit projekt

  Lad os hjælpe dig med at få fat i den helt rigtige murer til dit projekt. Vi har kontakt til et bredt parti af de dygtigste murere i branchen, som alle lever op til vores krav om veludført arbejde med garanti i en kompromisløs kvalitet.

  Find en murer til dit næste byggeprojekt – udfyld formularen og kontakt os idag!

  Hvor skal du bruge en murer?

  Vores murere udfører arbejde i hele Sjælland bl.a:

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Typiske opgaver vores murer udfører

  Her kan du se en liste over de typiske opgaver vores murere kommer ud på:

  Renovering af badeværelse

  Nyt badeværelse

  Nyt tag

  Tag lægter

  Tag vinduer

  Facade renovering

  Opmuring

  Tag rens

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede murer og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem. 

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave. 

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.