Vælg en side

Få tilbud på en Erhvervshåndværkr

Få 3 skarpe tilbud på en erhvervshåndværker her, vi samarbejder med de dygtigste håndværkere i branchen!

Hent 3 tilbud på en Erhvervshåndværker

  Hvad er fordelen ved at bruge en erhvervshåndværker?

  Hvis du står og mangler en håndværker til dit erhvervslejemål, kan det betale sig at vælge en erhvervshåndværker. Erhvervshåndværkere specialiserer sig inden for erhvervsbyggeprojekter, og er vel kendte med at typen af kunder ofte er afhængige af at bruge sin virksomhed, butik m.m. til at kunne udføre sit arbejde. Derfor kan du som kunde, regne med at få en arbejdsplan der afspejler dine behov. Så har du brug for at arbejde med ro i hverdagen, men stadig skal have renoveret overflader, så kan der aftales, at der bliver arbejdet i aftentimerne, eller i weekender. Fleksibiliteten er på din side.

  Vi ønsker at oplyse om fordelene ved erhvervshåndværkere og hvad håndværkere egentlig kan udføre af opgaver, så du er oplyst og klædt på til at vælge den helt rigtige håndværker til dit erhvervs byggeprojekt. Det er en fordel for dig at indhente flere tilbud, før du tager dit afgørende valg. Så når du udfylder vores formular, så giver vi 3 forskellige uforpligtende tilbud fra nogle af vores erhvervshåndværkere vi samarbejder med. Det er derefter op til dig at vælge det tilbud der opfylder dine behov, ønsker og budget.

   

  Erhvervshåndværker og entreprise – hvad betyder det for mig? 

  Entreprise er en aftale mellem bygherren og entreprenøren. Entreprise kommer i flere kategorier, men de mest gængse er fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

  Totalentreprise er ofte den der er aktuel, når det kommer til erhvervsbyggeri. Totalentreprise betyder, at entreprenøren tager den totale styring over byggeriet. Der bliver indgået en aftale inden byggeriet går i gang, på den måde kan du sikre dig, at dine behov er noteret ned i kontrakten, og du kan roligt forholde dig til den pris der fremgår. Den er fastlagt. Så tager entreprenøren og sit hold over, og sørger for at arbejdet bliver udført til tiden og efter de aftaler indgået mellem dig og entreprenøren.

  Erhvervshåndværker

  Erhvervshåndværker: malere, murere og tømrer

  Står du med et byggeprojekt, og føler at det virker uoverskueligt? 

  Bliv klogere på hvad det vil sige at være en maler, murer eller tømrer – og se hvor en dygtig erhvervshåndværker kan hjælpe dig videre! Om der skal lægges nyt tag, gulvet skal renoveres eller om alle overflader skal males så er det en håndværker du skal have fat i.

  En maler, murer eller tømrer kan bl.a. hjælpe dig med:

  – Maling af vægge og loft

  – Støbning af gulv

   – Opsætning af skillevægge

   + Meget mere!

   Så hvis du har brug for professionel hjælp til dit byggeprojekt, eller bare gerne vil vide mere. Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld kontaktformularen her på siden, og vi kontakter dig til en uforpligtende snak!

   

   

  Hvor skal du bruge en professionel håndværker?

  Vores erhvervshåndværkere udfører arbejde i hele Danmark bl.a:

  Er du selv Erhvervshåndvæker?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.