Vælg en side

Få tilbud fra en Fugemand i København

Få 3 skarpe tilbud fra en fugemand i København her, vi samarbejder kun med de dygtigste i branchen.

Hent 3 brolægnings tilbud fra en brolægger

  Find din fugemand

   

  Vi hjælper dig med at finde den rette

  Hos find-håndværker.dk samarbejder vi kun med dygtige håndværkere inden for alle brancher. Så om du mangler en elektriker, en tømrer eller noget helt tredje, så er du kommet til det rette sted.

  Det kan lyde omkostningsfuldt at fuge et helt hus om, men det behøver slet ikke at være tilfældet.

   

  Hvad koster det at fuge et hus om?

  En god fugning kan være essentielt for din bolig, da det er fugemassen som holder konstruktionerne sammen. Vores fugemand i København kan hjælpe dig med at om fuge din bolig.

  Gennemsnitsprisen pr. m2 er imellem 350kr-500kr, men vi anbefaler, at du ikke vælger den billigste, da kvalitet og pris oftest går hånd i hånd.

   

  Hvad skal fugemassen bruges til?

  Oplever du forvirring med alle de forskellige fugemasser? Reelt dækker alle navnene over nogle få typer, herunder. Enhver fugemasse har dog forskellige egenskaber.

  Akrylfugemasse:

  Akrylmassen er den mest anvendte fugemasse, og bruges oftest til loft, vægge og gulve – Men kan også bruges rundt om døre indvendigt. Den er kendetegnet ved, at den er forholdsvis nem at anvende.,

  Byggefugemasse:

  Byggefugemassen er en betegnelse for flere typer kunstgummibaseret fugemasse, hvor nogen af dem tilegner sig indvendigt og andre udvendigt. Byggefugemassen er både stærk og elastisk, og kan derfor holde til konstruktioner tilegnet bevægelser.

  Silikonefugemasse:

  Silikonefugemassen er den eneste fugemasse, som ikke kan overmales, og benyttes meget i badeværelser, hvor der er behov for en vandtæt og fleksibel fugemasse.

  Hvorfor er det vigtigt at udskifte fuger?

  Det kan være omkostningsfuldt, hvis ikke du får fuget boligen i tide.

  I værste tilfælde kan manglende fugning resultere i, at hele bygning konstruktionen vil sammen. Men det kan også medføre fugtskader, råd og svamp, hvilket kan skade dig og dem der bor i boligen.

  Fordelen ved fugning er, at fugemassen hjælper med at minimere dit varmespild og på den både kan du spare på energiregningen.

  Det er vigtigt at man med jævne mellemrum tjekker op på sine fuger, da de har en stor betydning for din bolig og dens indeklima.

   

   

  Hvor skal du bruge en fugemand?

  Vores gulvmænd udfører arbejde på hele Sjælland bl.a.:

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede VVS’er og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem. 

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave. 

  DAGM
  Perssons Gulvteknik

  Er du selv Autoriseret Fugemand?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.