logo-findhaandvaerker

Varmepumper

Find den "rigtige" håndværker hurtigt, nemt og gratis

Swipe for at se processen

Hvilken type rengøringsopgaver mangler du hjælp til?

Hvis du søger et kompetent rengøringsfirma nær dig, kan du helt sikkert finde en blandt vores samarbejdspartnere.

De tilbyder bl.a.

Erhvervsrengøring

Ligegyldigt om det er til butik, kontor, lagerbygninger eller andet, kan mindst et af vores rengøringspartnere, hjælpe dig.

Vinduespolering

Få tilknyttet en fast vinduespudser til din private eller erhvervsejendom. Så kan du bruge tiden på så meget andet vigtigt.

Ejendomsservice

Også kaldet vicevært. Få hjælp til vedligeholdelse af ejendommen inde- og udendørs arealer. De kan også hjælpe med snerydning.

Handyman

Oftest kan det bedst betale sig, at få en handyman forbi. Hvis du ikke selv har tiden, evnerne eller værktøjet til en opgave, kan du finde en der har her.

Flyttelejlighed

Står du midt i en flytning og skal have nogle til at stå for gulve, vægge og lofter igen er pæne, kan vores partnere også hjælpe med det.

Trappevask

Det er ofte en større omgang at få vasket trapperne, derfor kan du her finde en partner der klarer den for dig. Endda til en god pris.

Hvilke typer kloakarbejde skal du have lavet?

Har du brug for en kloakmester så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under kloak, bl.a.:

Kloak-installationer

Alle typer af kloakarbejde foretages. Installation af faskiner, etablering af tagbrønd eller afløbsstationer.

Grundigt eftersyn

Få en grundig undersøgelse og gennemgang af alle installationer i din bygning eller bopæl fra en autoriseret kloakmester.

Renovering & tilbygning

Er du i gang med en renovering eller nybyg? Lad en autoriseret kloakmester tage sig af kloakering.

Klimafokuserede løsninger

Vil du sikre dit hus imod vandskader? Forebyg ved installation af korrekte dræn, højvandslukke og tilbageløbsstop.

Service & vedligeholdelses aftaler

Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning? Så kan det være en fordel at have en fast service aftale.

Få håndværker fradrag

Dit håndværker og elektriker arbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

Hvilke typer mureropgaver skal du have lavet?

Har du brug for en murer så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under murerarbejde, b.la:

Indvendige opgaver

Alle typer af murerarbejde udføres, om det gælder renovation af badeværelse, alt flise- og klinkearbejde eller isolering.

Udvendige opgaver

Få en murer til at renovere dig tag eller opbygge en skorsten og slip selv for besværet.

Renovering & tilbygning

Er du i gang med en renovering? Eller skal du bygge noget helt nyt? En murer kan hjælpe dig med at støbe fundament eller opbygge sokkel til dit nye hus.

Løsninger med fokus på sundhed og holdbarhed

En murer kan også udføre fugning med epoxy, som sikrer at dine fuger ikke indeholder kalk og er skimmelfri.

Service & vedligeholdelses aftaler

Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning, som trænger til en kærlig hånd? Så kan det være en god idé at alliere sig med en professionel murer.

Få håndværker fradrag

Dit håndværker og elektriker arbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

Hvilke typer tømrer opgaver skal du have lavet?

Har du brug for en tømrer så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under tømrer arbejde, b.la:

Installationer

Uanset om du skal have nyt køkken eller ny vinkeltrappe i træ, så har vi et vælg af professionelle håndværkere, som kan hjælpe dig.

Eftersyn og gennemgang

Hvis du har nogle projekter, som trænger til gennemgang kan det være en god idé at få en fagmand til at kigge på det.

Renovering & tilbygning

Er du i gang med en renovering? Eller skal du bygge noget helt nyt? Så har vi en tømrer, der kan løse opgaven for dig.

Miljøbevidste løsninger

Tømrere arbejder med naturens egne produkter og derfor ønsker de også at hjælpe dig med at tænke bæredygtigt og tage hensyn til miljøet og din pengepung.

Service & vedligeholdelses aftaler

Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning? Vi har tilknyttede tømrere, der kan hjælpe med alle typer opgaver

Få håndværker fradrag

Dit håndværker- og tømrerarbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

Hvilke typer VVS-opgaver skal du have lavet?

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør, så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser under VVS, b.la:

VVS-installationer

Alle typer for VVS-installationer, om det gælder tilslutning af bruseamatur, gulvafløb eller ændringer på underliggende rørføring

VVS-tjek og eftersyn

Få en grundig undersøgelse og gennemgang af alle installationer i din bygning eller bopæl fra en autoriseret VVS-installatør.

Renovering & tilbygning

Er du i gang med den helst store renovering? Eller måske nybyg? Få hjælp af en autoriseret VVS-installatør – Din sikkerhed for at det hele går rigtigt til.

IHC styring - intelligente løsninger

Med Intelligent House Control får du et vælg af muligheder for teknisk overvågning af dit hus og det giver dig muligheden for at styre din bolig uanset, hvor du er.

Service og vedligeholdelses aftaler

Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning? Så kan det være en fordel at have en fast service aftale.

Få håndværker fradrag

Dit håndværker, herunder VVS-arbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

Hvilke typer el opgaver skal du have lavet?

Har du brug for en elektriker så tilbyder vores samarbejdspartnere alle ydelser indenfor el arbejde, b.la:

El-installationer

Alle typer for elektriske installationer, om det gælder belysning, opsætning, omdirigering eller vedligeholdelse af el-ledninger.

El-tjek og eftersyn

Få en grundig undersøgelse og gennemgang af alle installationer i din bygning eller bopæl fra en autoriseret elektriker.

Renovering & tilbygning

Er du i gang med en renovering? Eller skal du bygge noget helt nyt? Så har vi en autoriseret elektriker til dit behov.

IHC styring - Intelligente løsninger

Med Intelligent House Control can du få centraliseret styring på alle elektriske enheder i dit hjem – så du altid har overblik og kontrol.

Service & vedligeholdelses aftaler

Er du erhvervsudlejer eller har en større kontorbygning? Så kan det være en fordel at have en fast service aftale.

Få håndværker fradrag

Dit håndværker og elektriker arbejde er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

Varmepumper

Et varmt hjem er et hjem, som man føler sig velkommen i. Hvis dit gamle fyr er ved at stå af, kan det være fordelagtigt at udskifte det til en varmepumpe. Det kan både spare dig penge og give en mere effektiv opvarmning af dit hus.

En varmepumpe er et varmeanlæg, som er i stand til at udnytte den varme i luften eller i jorden til at opvarme din bolig. En varmepumpe bruger elektricitet, men er alligevel langt mere miljøvenlig end at bruge almindelig elvarme. I forhold til at bruge f.eks. en el-radiator, kan en varmepumpe reducere dit forbrug med ca. 75%.

Varmepumper er over de senere år blevet mere og mere populære og har også fået integreret en masse teknologiske løsninger, som giver dig et vælg af muligheder. Når du er på ferie, kan du slukke for varmen og samtidig sørge for, at der er varmt i huset, når du kommer tilbage.

Der findes forskellige typer af varmepumper og om det er luft til vand eller luft til luft afhænger meget af dit behov. Luft til luft varmepumpen vil man ofte forbinde med opvarmning af sommerhuse eller som supplement til din eksisterende energikilde. Luft til vand kan ofte bruges til opvarmning af din bolig og opvarmning af dig brugsvand og er derfor ofte det naturlige valg, når man skifter fra oliefyr.

Hvilken varmepumpe bør du vælge?
Hvilke modeller og brands du bør vælge afhænger af din boligs beskaffenhed, dit krav til støjniveau og dine designmæssige ønsker. Af samme årsag kan det være en god idé at vælge en professionel varmepumpemontør.

Der findes et vælg af varmepumper med individuelle specifikationer. For at kunne danne dig et overblik, vil vi herunder gennemgå de forskellige typer af varmepumper. På den måde er det nemmere at tage dialogen med en varmepumpemontør og i samråd med ham vælge den helt rigtige til dig behov.

I kapitlerne herunder har vi samlet et udsnit af de mest solgte varmepumper og en guide til de forskellige typer af varmepumper – god fornøjelse!

Den perfekte varmepumpe til dit behov
Herunder finder du en oversigt over vores mest søgte varmepumper både luft til vand og luft til luft.

Der findes et hav af muligheder når det gælder valg af din nye varmepumpe – derfor er det altid vigtigt at du får en konsultation fra en autoriseret varmepumpe installatør.

Når du udfylder tilbudsformularen her på siden, får du 3 tilbud fra en eller flere autoriseret varmepumpe installatører som kan rådgive dig til den helt rigtige varmepumpe løsning til dit behov.

Fagmænd der er værd at tjekke ud

murermester hartmann logo
Byens Murer logo

Find den fagmand du har brug for

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe kan bruges som supplement til opvarmning af dit hus, men kan ikke producere dit brugsvand og derfor kan anlægget ikke fungere selvstændigt.
Varmepumpen fungerer ved at trække energi ud af luften udenfor og bruge den til varme inde i dit hus. Det er en effektiv måde at opnå besparelser på din pengepung såvel som at passe på miljøet.

Et luft til luft system kan i princippet ”vendes” om sommeren, når det bliver rigtig varmt i huset. På den måde kan varmepumpen fungere som aircondition og sørge for en behagelig nedkøling af dit hus, som ikke føles for fugtig og kold.

De bedste luft til luft varmepumper genererer op til 4 gange så meget varme, som de forbruger af energi. Anlægget er med til at spare dig for en del af din varmeregning og er som tidligere beskrevet skånsomt mod miljøet.

Hvad koster det at få installeret?
Af de forskellige typer af varmepumper er luft til luft den billigste at installere. En varmepumpemontør kan typisk installere en luft til luft varmepumpe for 12-25.000 kr. alt efter kvalitet og dit behov.

Forventet levetid
Den forventede levetid på en luft til luft varmepumpe er ca. 8-12 år.

Tilbagebetalingstid
Den billige installation giver en kortere tilbagebetalingstid end f.eks. et jordvarmeanlæg og tilbagebetalingstiden forventes at være 3-5 år.

Fordele

  • Billig anskaffelse til en forholdsvis lang levetid
  • Giver en stor besparelse på din varmeregning til prisen
  • Kan fungere som aircondition

Ulemper

  • Kan støje mere end andre varmepumper
  • Bruger ofte mere strøm

Er du varmepumpemontør?

Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.

Luft til vand varmepumpe

Hvis du overvejer udskiftning af dit olie- eller gasfyr, kan det godt betale sig at overveje en luft til vand varmepumpe. Det er en energieffektiv måde at få varmet sit hus på, som kan spare dig for op imod halvdelen af din varmeregning.

Luft til vand varmepumpen virker ved at udnytte den varmeenergi, som findes i luften. Et udendørs element trækker luft ind i huset og igennem et kølemiddel og dernæst en kompressor, som hæver trykket og temperaturen på luften og herefter kan opvarme vandet.

I forhold til et jordvarmeanlæg er den økonomiske fordel en smule mindre. Ved en luft til vand varmepumpe behøver du dog ikke at have gravet jordslanger ned i din have og det stiller samtidig ingen krav til, hvor stor den skal være.

Især hvis du i forvejen har gulvvarme, som er koblet op til fjernvarmen, kan det være en særlig økonomiske fordel med en luft til vand varmepumpe.

For at opnå et godt resultat med denne type varmepumpe kræver det at din bolig er ordentlig isoleret. Vær opmærksom på, at hvis din bolig er koblet op på et et-strengs anlæg er det ikke sikkert at luft til vand vil være den rette løsning for dig, da dette kan nedsætte effektiviteten.

Gode luft til vand varmepumper kan levere ca. 3 kilowatt varmeenergi for hver kilowatt el, den forbruger.

Hvad koster det at få installeret?
Et luft til vand varmeanlæg kan være forholdsvis dyr at installere. Regn med en investering på 70-100.000 kr.

Forventet levetid
Den forventede levetid på en luft til vand varmepumpe er ca. 15 år.

Tilbagebetalingstid
Den forventede levetid på luft til vand varmepumper er forholdsvis lang, så selvom investeringen kan være forholdsvis stor i starten, kan det hurtigt tjene sig hjem.

Det forventes at kunne tjene sig selv hjem på ca. 3-5 år.

Fordele

  • Mere effektiv end luft til luft varmepumpe
  • Anlæggets indvendige dele er støjsvage
  • Effektiv opvarmning af dit brugsvand mindsker dit CO2-udslip
  • Simpel opsætning og installation

Ulemper

  • Dyr i anskaffelse
  • Den passive afkøling er ikke ligeså effektiv som almindelig
  • aircondition
  • Udedelen støjer
  • Fungerer dårligt i uisolerede huse

Væske til vand – Jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe også kendt som væske til vand varmepumpe og fungerer i princippet som solvarme, men hvor systemet er lukket og tilkoblet en varmepumpe. Varmen fra disse anlæg er så effektive, at et jordvarmeanlæg uden problemer kan anvendes som husets eneste varmekilde. Selvom effektiviteten af anlægget daler en smule om vinteren, hvor det er koldere, burde det ikke være et problem at benytte året rundt. Det kan være en effektiv løsning, hvis du vil undgå en højere elregning i vintermånederne.

Varmepumpen fungerer på den måde at der ligger kabler gravet ned i din have, som indeholder frostvæske. Væsken bliver opvarmet og løber ind i huset og igennem din varmepumpe. Pumpen omdanner væsken til damp og den energi der udvindes i processen sendes igennem kompressoren, som øger både tryk og temperatur yderligere så energien til sidst kan leveres til dit centralvarmeanlæg. Når dit hus har modtaget varmen, løber væsken tilbage i rørene og ud i haven hvorefter det hele starter forfra.

Jordvarmeanlæg er yderst effektive og kan levere op til 3 gange så meget energi, som der tilføres systemet. Effektiviteten sørger samtidig for, at dit CO2-udslip kan reducere med op til 75% i forhold til almindelige opvarmningsformer.

Det eneste der kræves inden installationen er, at du har ca. 3-4 kvadratmeter have for hver kvadratmeter bolig du ønsker at varme op. Hvis ikke din have er stor nok er det også en mulighed at benytte lodret jordvarme. Her ligger slangerne lodret i din have og derfor behøver de ikke lige så meget plads. Det er dog ikke en ligeså effektiv måde at udnytte jordvarmen på.

Det er vigtigt at dit hus er velisoleret for at kunne udnytte jordvarmeanlæggets fulde potentiale da det ellers kan være dyrt at holde kørende. Det er anbefalet af have husmursisolering og mindst 250 mm loftisolering.

Hvad koster det at få installeret?
Det er svært at give en præcis pris på, hvad det koster at få etableret et jordvarmeanlæg. Der skal teknikere ud til at foretage målinger af jorden, som slangerne skal graves ned i og herefter starter gravearbejdet.

Det er forventeligt med en pris på omkring 120-140.000 kr. for etablering af et jordvarmeanlæg i et almindeligt parcelhus. Dette afhænger naturligvis at størrelsen på din bolig.

Forventet levetid
Så snart jordvarmeanlægget er installeret kræver det intet vedligehold, da det er et lukket system. Dog skal du en gang om året skifte et filter i pumpen. Levetiden på en jordbaseret varmepumpe forventes af være omkring 20 år.

Tilbagebetalingstid
Etableringsomkostningerne ved er jordvarmeanlæg er som beskrevet typisk højere end f.eks. luft til luft og luft til vand varmepumper. Tilbagebetalingstiden er 5-10 år.

Fordele

  • Billig anskaffelse til en forholdsvis lang levetid
  • Giver en stor besparelse på din varmeregning til prisen
  • Kan fungere som aircondition

Ulemper

  • Kan støje mere end andre varmepumper
  • Bruger ofte mere strøm

Hvor stor er besparelsen på en varmepumpe?

Der kan være mange penge at hente på at få udskiftet sit gamle fyr til en varmepumpe. Du kan spare op til 12.000 kr. om året på din varmeregning og samtidig bliver dit CO2-udslip formindsket.

De største besparelser er af finde på et jordvarmeanlæg, da de er mest effektive.

energistyrelsens hjemmeside Kan du læse mere om varmepumper og beregne hvorvidt det kan svare sig at energioptimere dit hus med en varmepumpe.

VarmePumpeOrdningen (VPO) – Din garanti for et godt håndværk
Hos FindHåndværker benytter vi udelukkende varmepumpemontører, som er medlem af VarmePumpeOrdningen. VPO er en garantiordning, som sikrer at din installatør ved, hvad han laver og altid udfører et stykke arbejde af højeste kvalitet.

Ved at benytte en varmepumpemontør fra FindHåndværker får du automatisk en ekstra garanti på din varmepumpe hvis installationen er foretaget efter VPO’s kravspecifikationer.

Læs mere om hvad det kræver at være medlem af VarmePumpeOrdningen her.

Udfyld formularen og modtag 3 uforpligtende tilbud fra vores varmepumpemontører allerede i dag
Hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning, formindske dit CO2-udslip og sikrer dig selv et holdbart resultat, så find din varmepumpemontør på FindHåndværker.

Udfyld formularen og få 3 uforpligtende tilbud fra vores dygtige varmepumpemontører hurtigst muligt.

Formular

Betingelser for indsendelse af opgave på find-haandvaerker.dk

Vi behandler de indsendte opgaver med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at få opgaven udført. Har du allerede indhentet 3 eller flere tilbud, kan vi i nogle tilfælde og med hensyn til vores tilknyttede håndværkere reducere antallet af tilbud.

Find-haandvaerker.dk kan i særtilfælde ikke garantere, at det er muligt at finde tre håndværkere, der har mulighed for at påtage sig din byggeopgave. Men vi lover at gøre vores bedste.

Fra tid til anden bruger vi de indsendte opgaver til at markedsføre portalen. Det betyder, at dele af opgavebeskrivelsen kan blive synlig på siden, eller på andre hjemmesider tilhørende find-haandvaerker.dk. Vi kunne dog aldrig finde på at offentliggøre nogle personlige oplysninger.

find-haandvaerker.dk kan ikke stå til ansvar i stridsager mellem bruger og håndværker. Hvis bruger er utilfreds med den udførte opgave, er det alene håndværkeren, der kan drages til ansvar.