Vælg en side

Få tilbud på folie til bil

Kontakt os i dag og få 3 tilbud fra vores samarbejdspartnere, som er specialister indenfor folie til bil

Send os en besked – vi besvarer indenfor 48 timer

 

  Bedste samarbejdspartner indenfor folie til bil

  Hvis man gerne vil have en ny farve til sin bil, er folie til bilen et rigtigt godt alternativ til autolakering. Selvom det er billigere end autolakering, ser det fuldstændig fantastisk ud, og giver samtidig en utrolig høj grad af beskyttelse af lakken.

  Det kræver dog en særlig ekspertise at sikre sig, at folien ligger præcist, som den skal. Der kan hverken være luftbobler eller andre fejl, da dette vil fremstå meget tydeligt på folie, der simpelthen skal sidde så tæt, som noget kan komme.
  Der er også en stor forskel på kvaliteten af den folie, man får sat på sin bil. Derfor vil de bedste indenfor faget til enhver tid holde sig opdateret ift. udviklingen indenfor folie til bil.
  Vores samarbejdspartnere er udvalgt ud fra deres ekspertise og anbefalinger fra kunder. Kontakt os hvis du gerne vil have 3 tilbud på folie til bil.

   

  Hvor lang tid holder folie til bil

  Normalt vil man regne med, at folie til bilen vil holde i mindst 3-5 år. Der er dog mange faktorer der kan spille ind, når det kommer til levetiden for folien på sin bil. Nogle af de faktorer, inkluderer vejr forhold de steder man kører.

  Direkte solskin om sommeren kan have en negativ indflydelse på folien, og det samme gælder salt på vejene om vinteren. Derudover skal man vide, hvordan man skal vedligeholde og vaske sin bil med folie for at øge foliens levetid. 

  Hvis man vedligeholder sin folie på den korrekt anviste måde, vil man finde at den kan være med til at øge bilens ydre levetid. Folie er nemlig noget nær den perfekte beskyttelse af bilens originale lakering.

   

  Tips til vedligeholdelse af folien

  Det vil som udgangspunkt være en god idé at undgå automatisk bilvask, da børsterne kunne skade folien. Især hvis det er varmt, hvis der er ridser eller hvis der er kommet hul på folien.

  Man kan dog sagtens vaske bilen i en automatisk bilvask, men i det tilfælde undgå programmet med voks. Det er nemt og simpelt at rense en bil i hånden. Du skal blot anvende sulfo og vand med en svamp og det er rigeligt. Hvis du anvender et rensemiddel, er det bedst at bruge et middel uden voks. Når du får folie på bilen lagt op af en specialist, vil du få en grundig vejledning i hvordan du skal vedligeholde folien. 

   

  Få 3 uforpligtende tilbud

  Her hos os kan du få 3 tilbud fra vores specialister indenfor folie til bil. Send os dit bilmærke og vi vil give dig priser fra tre folie eksperter, på hvad det kan komme til at koste. Tilbuddene er naturligvis fuldstændig uforpligtende. Send os en besked og vi vender tilbage til dig.
  Vi glæder os til at høre fra dig!

   

  Hvor skal du bruge folie til bil?

  Vores bil folie eksperter udfører arbejde på hele Sjælland bl.a.:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Søborg

  Er du selv Autoriseret til at lægge folie på bil?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.