Vælg en side

Få tilbud fra en El-installatør i Frederikssund

Få skarpe tilbud fra en el-installatør. Vi samarbejder med nogle af de bedste el-installatører i Frederikssund!

 

  Hvad kan en elektriker hjælpe dig med?

  En elektriker kan hjælpe med en lang række elektriske opgaver og installationer. Her er nogle eksempler på opgaver, som en autoriseret elektriker i Frederikssund kan hjælpe dig med
   

  El-eftersyn

  Energirenovering

  Eftersyn af varmepumper

  Eftersyn af solceller

  Rådgivning om energioptimering og installation af energieffektive løsninger 

  Alle former for el-installationer og el-teknik i boliger, virksomheder eller offentlige bygninger

  Vedligeholdelse og reparation af elektriske systemer

  Og meget mere

   

  Må du selv udføre el-arbejde?

  Ja – og nej. 
  Du må gerne udføre mindre el-opgaver, som ikke ændrer grundlæggende ved en installation. El-arbejde som udskiftning af stikkontakter eller lysarmaturer må derfor godt udføres af privatpersoner. Mere avancerede el-opgaver, såsom installation af nye el-systemer eller større reparationer, skal dog overlades til en autoriseret elektriker. Det skyldes, at disse typer af el-arbejde kan resultere i brand- og livsfare, såfremt de ikke udføres korrekt. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på sikkerhedsstandarder og regler, når man skal have udført el-arbejde. 
   

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre et bestemt el-arbejde, er det bedst at kontakte en autoriseret elektriker for at få vejledning og rådgivning. Udfører du et ulovligt udført stykke el-arbejde skal du være opmærksom på, at hvis du flytter, vil ikke-godkendte installationer blive opdaget, og din forsikring vil ikke dække potentielle skader, som kan opstå som følge af ulovlig installation. 

  Det anbefales derfor altid at tage kontakt til en autoriseret elektriker. På den måde er du sikret et el-arbejde der opfylder alle kvalitetsstandarder, er holdbart, sikkert, og som overholder alle lovkrav. 

  Hvad koster en elektriker?

  Prisen på arbejdet afhænger af opgavens omfang og størrelse, samt om arbejdet kræver særlige materialer, mv. Typisk arbejdes der efter timepris, der kan dog i nogle tilfælde også tilbydes en samlet pris, såfremt der skal laves flere ting. 
   
  For en mere præcis pris, anbefales det at kontakte din lokale kompetente elektriker i Frederikssund med din specifikke opgave. Det kan også være en fordel at indhente flere uforpligtende tilbud fra flere forskellige elektrikere, og dermed undersøge dine muligheder yderligere. Det anbefales altid at lægge vægt på om det er en autoriseret elektriker, mængden af erfaring, samt hvilke anmeldelser virksomheden har, frem for udelukkende at fokusere på prisen. Kvalitet og pris kan ofte godt hænge sammen, og det kan derfor være en god idé at først undersøge flere udbydere, end at vælge den første og billigste.  
  Det er bedre at fra start af, at få et godt og veludført stykke arbejde der er holdbart i mange år, fremfor at risikere et billigt, men ringe udført stykke arbejde, der ikke længe efter alligevel skal gøres om. 
  Elektriker solrød

  Find den helt rigtige elektriker i Frederikssund

  Mangler du en autoriseret elektriker i Frederikssund? Få en effektiv og erfaren virksomhed til opgaven. 
  Om du skal have udført el-arbejde til privat eller erhverv, så anbefaler vi Elinstallatøren & Muchitsch til din næste opgave. Elinstallatøren & Muchitsch er din lokale autoriserede elektriker i Frederikssund, med over 20 års erfaring i branchen. Uanset om du skal have udført eltjek, optimering, elinstallationer, eller noget helt andet, får du altid høj kvalitet til en god og konkurrencedygtig pris. Skulle der mod al forventning opstå den mindste fejl, så er du altid dækket, da virksomheden nemlig er en del af TEKNIQ Garanti.
  Få et professionelt resultat – hver gang. Du kan med fordel læse mere her.
   
   

  Hvor skal du bruge en autoriseret El-installatør?

  Vores samarbejdende elektrikere udfører arbejde i hele landet bl.a:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Solrød

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Greve

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Glostrup

  Er du selv Elektriker?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.