Vælg en side

Få tilbud på Kloakservice

Få 3 skarpe tilbud på din kloakservice her, vi samarbejder med de dygtigste firmaer i branchen!

Hent 3 tilbud på kloakservice

  Hvad er en kloakservice?

  Kloakservice hjælper dine afløb med at sørge for, at vandet kan løbe glidende igennem igen. Der er mange opgaver indenfor kloakservice: hvilket gør, der er flere forskellige måder, opgaven kan løses på. Men det vil ofte indeholde et tilstoppet rør eller kloakafløb. Et tilstoppet afløb eller kloak kan resultere i lugtgener, eller at vandet ikke har noget sted at forsvinde, og ender ofte på dit gulv. Det kan dog være en udfordring helt præcist at vide, hvad problemet er, og hvor problemet befinder sig, så det er altid fornuftigt at tage fat i en erfaren fagperson.

  Hvad kan kloakservice hjælpe mig med?

  Står du en dag i køkkenet og vasker op, men vandet vil ikke løbe ned gennem røret? Eller har du et afløb på toilet, som lugter værre end det burde? Så har du brug for en kloakmand.
  Problemet kan løses enten ved en kloakspuling eller ved en kloakrensning. Kloakspuling er en hurtigt og effektiv måde at få renset kloakken for skidt og snavs. Men er tilstopningen af afløbet mere genstridig, så har dit afløb brug for en kloak rensning.
  En kloakmand er der også for dig, hvis spildevandet fra dit køkken, toilet eller bad ikke kommer sikkert fra dit hjem til det offentlige kloaksystem.

  TV inspektion
  kloak

  Få til meget mere end bare kloakservice

  Er dit problem kloak ikke helt til at lokalisere? Så kan kloakmanden også hjælpe med det. Her bruges et lille kabelført kamera. Det både filmer og tager billeder af kloaknettet. Dette gør det nemmere at lokalisere problemet og finde den bedste løsning til give dig en ren og velfungerende kloak igen.

  Med en TV-inspektion sikrer du dig også, at det kun er de nødvendige steder, der rent faktisk bliver gravet op i din have f.eks.
  Det er derfor en nem og effektiv måde at finde frem til problemet og hvor problemet opstår.

  Hvor skal du bruge professionel kloakservice?

  Vores kloakmænd udfører arbejde på hele Sjælland bl.a:

  København

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Lyngby

  Er du selv en kloakmand?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.