Vælg en side

Få tilbud på slamsugning

Få 3 skarpe tilbud på slamsugning her, vi samarbejder med de dygtigste kloakmestre i branchen!

Hent 3 uforpligtende tilbud fra kloakmestre

  Hvad er en slamsugning?

  En slamsugning eller kloakrensning fungerer ved at en lasbil (slamsuger) kommer ud til dig og fører en slange ned i kloakken. Slamsugeren spuler kloakken og suger alt det overskydende slam op, så du undgår stoppede afløb og grim lugt fra klokken. Der findes forskellige måder hvorpå du kan vide om du har behov for en slamsugning. Det kan dog være svært selv at afgøre, og det vil ofte give mest mening at en kloakmester kommer ud og undersøger kloakken først. Vi anbefaler altid at du indhenter 3 forskellige tilbud fra forskellige kloakmestre, på den måde kan du være sikker på at du får en god pris på slamsugningen. 

  Hvad kan en kloakmester hjælpe med?

  –          Kloakservice
  –          Kloakrenovering
  –          TV-inspektion
  –          Strømpeforing
  –          Slamsugning

  Står du med et akut problem med kloakken?

  Vi ved godt at det aldrig er sjovt at stå med et akut problem med kloakken. Skal du derfor bruge akut slamsugning, tilbyder vi i samarbejde med vores varmt anbefalede partner, BBC-Anlæg, 24/7 timers døgnservice. BBC anlæg opererer primært i Nordsjælland, men de kører ud i alle byer på Sjælland. Er dit problem mindre akut, kan du klikke på knappen nedenfor og modtage 3 tilbud på slamsugning

  Nogle af vores troværdige samarbejdspartnere

  Vi har en lang række specialiserede kloakmestre og håndværkere tilknyttet find-håndværker.dk – her ser du nogle af dem. 

  Det er vigtigt for os, at du får de bedst mulige tilbud til prisen, når du søger en løsning på dine opgave. 

  Er du selv kloakmester?

  Hos Findhåndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.