Vælg en side

Rengøring i København

Send os en besked – vi besvarer indenfor 48 timer

 

  Rengøring København

  af | aug 23, 2022

  Dig og dit hjem 
  Er der for mange bolde i luften til at håndtere, og få lidt tid til at nå alt. Når det kommer til rengøring, skal det primære fokus være på at, der bliver leveret et grundigt og godt stykke arbejde. Hivs man har ønsker om at rengøre ens hjem ugentlig, hvert 14 dag eller månedligt, som kunne være 1 gang hver måned. Så er det helt op til en selv.
  Nogen kunder ønsker en skræddersyet rengøringsplan, mens nogen også synes det er meget fint med at vide hvornår rengøringsassistenten kommer, og ligger en seddel med informationer omkring diverse opgaver.
  Rengøringsassisterne kan også hjælpe en med at sikre en optimal rengøring, ved at sætte en rengøringsrutine op, når det bliver nemmere for en at komme igennem den travle hverdag.
   
  Miljøvenlig rengøring 
  Rengøring skal gøre med omtanke, derfor er det vigtigt, at man begynder at tænke på sit helbred, og medarbejders helbred, så man sammen er med til at beskytte miljøet. De materialer man kan benytte sig under rengøring kan eksempelvis være a men benytter svanemærke rengøringsmidler og i stedet for engangsklude eller køkkenpapir, kunne der bruges mikrofiberklude, til støvopsamling eller tørre overflader.
   
  Hvis du vil sikre dit skræddersyet rengøring, er tilpasset efter dine behov og din tidsramme, så kan vi stærkt anbefale vores samarbejdspartner, som altid leverer kvalitetsresultater og har fokus på grundighed og effektivitet. De er til rådighed i Storkøbenhavn, kan klare alt fra erhvervsrengøring, ejendomsservice og kontorrengøring m.m.
   
  Regler 
  Vi har løbende styr på de forskellige retningslinjer fra myndighederne, og holder vores rengøringsassistenter opdateret. For at overholde reglerne fra regeringen og sundhedsstyrelsens anbefalinger overholder vi følgende forholdsregler: 
  – Ingen af vores rengøringsassistenter tager på arbejde, hvis de har symptomer på sygdom.
  – Teamet vasker hænder og skifter deres handsker alt efter deres eget behov og inden hvert kundebesøg.
  – Der bliver holdt 2 meters afstand både fra teamet men, også fra kunden side.
  – Vi udleverer desinfektions-spray og -gel, som benyttes før og efter hver kunde.
   

  Hvor skal du bruge privat rengøring?

  Vi har samarbejde med rengøringsfirmaer på hele Sjælland bl.a.:

  København

  Frederiksberg

  Amager

  Roskilde

  Køge

  Hillerød

  Hellerup

  Holte

  Søborg

  har du selv et rengøringsselskab?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.