Vælg en side

 

Gulvservice i Søborg

Står du og mangler en kompetent gulvmand? Vi samarbejder med kompetente gulvmænd i Søborg og omegn. Findhåndværker er din portal til at indhente 3 uforpligtende tilbud fra lokale gulvmænd. Vi har udelukkende samarbejde med professionelle og seriøse håndværkere der alle kan deres kram og yder god service. Inden du beslutter dig for en gulvmand, kan du læse anmeldelser og se billeder af tidligere udførte opgaver. Det er også vigtigt at benytte en autoriseret gulvmand, da det kan blive en dyr affære hvis man løber ind i problemer. En erfaren og professionel gulvmand er selvfølgelig lidt dyre men kan på den lange bane ofte bedre betale sig, da man er bedre dækket ind for fejl og mangler.

Findhåndværker.dk er din garanti for at få den helt rigtige håndværkerløsning. Vi kører løbende kvalitetskontrol for at sikre alle vores samarbejdspartnere lever op til vores krav. Derudover er de alle medlem af byg garanti hvilket er din forsikring om at arbejdet bliver udført til ug.

Udfyld kontakt formularen og modtag 3 uforpligtende tilbud – helt gratis

Hvilken type service udfører vores samarbejdspartnere?

  • Epoxy gulve
  • Polyurethan gulve
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvlakering
  • Ludbehandling

Uanset hvilken gulv service du skulle have brug for, kan vores samarbejdspartnere klare det.

Polyurethan gulve og Epoxy gulve

En af de ting der er blevet mere populære de seneste par år er epoxy gulve og polyurethan gulve. Grunden til dette er at gulvet er meget slidstærkt og kan tåle en del tæsk uden man kan se det. Derfor bliver det nu oftere brugt på børneværelser, køkkener og badeværelser. Udover at være slidstærke er gulvene også vandtætte og meget varmeresistente.

En anden fordel ved gulvene er at de kan fås i et væld af farver, så man helt hundrede kan matche den indretningsstil man har i lokalet. Til de mange farver kan man også blande enten glimmer eller en metallisk effekt ind i farven. Dette er med til at man kan personalisere ens gulve til ens egne behov.

 

Hvad koster gulvafslibning?

Det kan variere, hvad en gulvafslibning koster. At finde frem til din endelige pris på det, afhænger af flere ting. Der er en tommelfingerregel, at prisen på gulvafslibning ligger omkring 100 kr. med moms pr. m2. Udover at have den generelle pris med, så skal du også være særlig opmærksom på disse faktorer i din vurdering af prisen:

Tilstanden af gulvet:

Har du et meget nedslidt gulv, så skal der højst sandsynligt bruges mere tid på arbejdet, hvis der fx er brug for ekstra slibning eller afhøvling af gulvet, hvis dit gulv er i meget dårlig stand.

Type af gulv:

Der er nogle træsorter, som kræver bestemt arbejdsprocesser, hvor andre bare skal behandles på almindeligvis. Udover træsorten, så er der også forskel på, om du har et plankegulv, lamelgulv eller parketgulv.

Disse forhold er en god ide at tage med i sine overvejelser, når man skal finde frem til en passende pris.

 

Hvad koster gulvafhøvling

Gulvafhøvling og gulvafslibning er meget ens på flere måder. For begge service gælder de samme faktorer, der påvirker den overordnet pris. Om du har fernis eller spartelmasse på dit gulv, kan også have stor betydning og effekt på prisen.
Her skal du være opmærksom på, at du som fordel lægge yderligere 50 kr. ex. moms på prisen til gulvafhøvling, fordi en afhøvling er en mere omfattende og grundigere behandling af dit gulv, i forhold til afslibning.

Prisen kan også afhænge af efterbehandling

Det er også vigtigt at tilføje, at prisen du ender med for din gulvopgave, kan afhænge af hvad du vælger af efterbehandling. Der er nemlig flere valgmuligheder, som har hver deres fordele.

Hvilken gulvbehandling skal du vælge?

Det er supervigtigt, at du vælger den rigtige behandling til dit gulv, fordi det er noget du skal have glæde af i mange år. Valget af gulvbehandling kommer an på, hvor meget trafik der er på gulvet, hvordan boligen ser ud, og selvfølgelig efter din egen smag. Det kan være fx din entre, som konstant bliver gået på med sko, så kan det være en god ide at få en bedre slidstyrke, da det bliver en del nemmere at vedligeholde gulvet.