Vælg en side

Maler Hjallerup

Maler Hjallerup

Hvem er vi?

JKA Microcement og Malerfirma ApS er et malerfirma der holder til i Hjallerup, men vi er ikke blege for at kører til hele Jylland og det meste af Fyn. Vi har mere end 10 års erfaring som maler og har arbejdet med små og store projekter. Det gælder både maler- og microcement arbejde.

Vi yder altid vores arbejde i højeste kvalitet til den aftalte tid og til den aftalte pris. JKA Microcement og Malerfirma er udlært maler og har certifikat i microcement og epoxymaling.

Uanset hvilken maleropgave du skal have løst, så er vi klar til at hjælpe dig. Det gælder både inden og udendørs. Vi udfører altid vores arbejde med grundighed og effektivitet i fokus.

Der bliver kun brugt kvalitetsmaterialer, hvor jeg bl.a. også tilbyder vådrumsmembraner, epoxymaling og flydespartel mv.

Vi yder nok markedets højeste kvalitet, og så endda til konkurrencedygtige priser. Vi går ikke før at vi er 110% tilfredse, på den måde bør du også være tilfreds med vores udførte arbejde.

Vi er et malerfirma der virkelig ved hvad kvalitet indebærer, og derfor sikrer vi os også at du som kunde får lige det du havde ønsket dig.

En aftale er en aftale

Vi overholder altid vores aftaler og skulle det ske at du oplever fejl eller mangler ved vores udførte arbejde, så kommer vi selvfølgelig ud og fikser det med det samme.

Vores nuværende kunder beskriver os således ” Vi kan varmt anbefale Jka microcement Joseph og hans firma. Han går virkelig op i sit arbejde og det udføres perfekt. Meget professionel, imødekommende og servicemindet. Rydder op og gør rent efter dagens arbejde.”

Hvilket at vi er meget stolte over, da det også er dette vi sigter efter. Kontakt din maler Hjallerup i dag.

Malerarbejde til private og erhverv

Uanset om du mangler en maler til dit hus eller til en bygning, så kan vi løse din opgave. Vi har udført utallige af maleropgaver gennem årene, og vi kan også løse din.

Kontakt os i dag og hør mere

Ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakt os. Du kan ringe på 50 55 86 50, eller skriv til os på [email protected], så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.