Vælg en side

Få tilbud fra murere i Roskilde

Få skarpe tilbud på dit murer arbejde her, vi samarbejder med de bedste murere i Roskilde!

Hent 3 tilbud på en murer i Roskilde

  Alle former for murerarbejde

  Skal du have bygget et nyt hus, lavet en tilbygning til dit hus, eller har du brug for at få dit badeværelse renoveret så det ser moderne og flot ud? Uanset hvad du skal bruge hjælp til, så kan vi finde en murer der passer til præcis den opgave du skal have klaret.
  Vi har indgået samarbejde med adskillige murere Roskilde, som tilsammen dækker over et meget bredt område, og vi ved derfor, at vi kan give dig et tilbud, som passer til din situation.
   

  Kun kompetente håndværkere

  Alle de murere vi samarbejder med, er kompetente med efteruddannelse, som er opdaterede på nye, moderne metoder, og som stadigvæk har den mængde erfaring der skal til for at besidde en bred viden indenfor faget.
  Vores murere er blandt andet medlemmer af Dansk Byggeri, som garanterer en forsikringstryghed for kunden i og med, at alle potentielle skader (til et hvis omfang) bliver dækket, hvis denne uheldige situation skulle opstå.
  Det skal selvfølgelig siges, at vores håndværkere meget sjældent laver fejl, men skulle det ske, så er der stadig ikke noget at være bange for..

  Skræddersyet til dig

  Vi ved hvor vigtigt det kan være at finde den rette murer, da alle mureropgaver kan variere meget. Nogle stiller høje krav til æstetik og det at have et stilrent og moderne design, hvor andre går mere op i at funktionaliteten og holdbarheden er i topklasse. Derfor tager vi højde for dine krav og ønsker, og finder en der specialiserer sig indenfor det område du ønsker hjælp til og de krav du har til opgaven.

  Vælg trygt os med en garantiordning

  Vi er din sikkerhed her hos Find-Håndværker, da vi har sagt at alle vores tømrer skal være medlem af Byg Garanti, det giver yderligere et indblik i vores seriøsitet og høje faglig niveau.

  Liste over typiske opgaver vores murere tilbyder:

  Udendørs:

  • Renovering af facade
  • Støbning af trapper og stengærde
  • Terrasser, altaner og karnapper
  • Belægningssten til opgange eller i haven
  • Opmuring af skorstene
  • Overfladebehandlinger

  Indendørs:

  • Støbning af betongulve
  • Støbning af fundament
  • Klinkearbejde, fx på dit badeværelse
  • Fugning og vandskuring
  • Pudsning af væg og lofter

   

   

  Find en professionel tømrer - FindHåndværker i København og på Sjælland

  Hvor skal du bruge en autoriseret murer?

  Vores samarbejdende murer udfører arbejde i hele landet bl.a:

  Amager

  Hillerød

  Køge

  Frederiksberg

  Holte

  Lyngby

  Hellerup

  København

  Roskilde

   

  Er du selv murer?

  Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.