Vælg en side

Brug et professionelt Autoværksted

Når bilen skal til reparation eller service, kan det være en god i de, at alliere sig med et professionelt autoværksted

At have en bil stående i garagen behøves ikke at være dyre end højst nødvendig. Desværre oplever mange mennesker desværre, der opstår for mange uforudsigelige regninger pga. dårligt mekaniker arbejde, eller man ikke gør noget ved problemet i tide. Der er mange penge at spare, hvis du handler korrekt. De fleste værksteder kan servicerer alle biler, hvis det er et ordentlig sted

Husk at overholde service!

Ifølge lovgivningen, behøves din bilservice ikke at blive fortaget på et autoværksted hos forhandleren. Garanti ordning fungerer stadig, men det er dog vigtigt at du rent faktisk overholder de fastlagte service besøg. De er nemlig med til at vedligeholde din bil, så du undgår større og dyrere overraskelser.

Kører du i din bil, og du synes den opfører sig underligt, er det en god ide at løse problemet med det samme hos din mekaniker. Det er fx her der kan være afgørende for, om din regning bliver 2.000 kr. eller 20.000 kr. alt efter hvor længe du udsætter problem.

Husk at behandle din bil ordentligt 

Selvom et autoværksted kan fikse din bil, er det selvfølgelig ikke nødvendigt at beskade sin bil. Der er nemlig ting du selv kan gøre for at undgå værkstedregninger.

Du skal bl.a. sørge for at bruge bilen rigtigt. Lad f.eks. være med at accelerere for hårdt med en kold motor og kør ikke rundt med unødig ekstra vægt.

Sørg også for altid at køre med det rigtige dæktryk, så du ikke overbelaster dækkende. Brug også din aircondition/klimaanlæg det meste af året. Så vedholder du funktionen. Det giver selvfølgelig også sig selv, at vinduesviskere er rene, så du ikke laver skader på din rude. 

Mange har også den vane at parkere i gear, og ik bruge håndbremsen – kæmpe no go !

Sørg for at dine væsker i bilen altid er fyldte og oliefilter skiftet. Det gør en stor forske

 

Alt dette er med til at din bil kører bedre, og bliver brugt hyppigt nok så der ikke opstår problemer, men samtidig så du undgår unødvendigt slid.