Vælg en side

Renovering af huset

Få skarpe tilbud på dit tømrer arbejde her, vi samarbejder med de bedste tømrer i Roskilde!

Hent 3 tilbud på en tømrer i Roskilde

    Fordelen ved tømrer til entreprisen

    Når der skal der etableres loft til kip, renoveres stue, køkken og badeværelse eller noget helt tredje – så hjælper Roskilde Tømreren jer både med rådgivning og selve opgaven. Det er op til dig som kunde om du selv vil stå for koordinering, aftaler og afregning af forskellige andre fagfolk i entreprisen eller om Roskilde Tømreren skal stå for det, så du kun behøver kommunikere med os.

    100% gennemsigtige tilbud: Vi leverer løsninger i høj kvalitet baseret på overslag, der er til at regne med, så du bliver tilfreds uden at få en ubehagelig overraskelse. Som medlem af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti sikrer vi håndværkernes arbejdsmiljøvilkår samt tilbyder et robust sikkerhedsnet til dig som kunde. Det betyder, at vi kan tilbyde håndværkere med høj faglighed, og giver dig en garanti på op til 150.000 kr. selv i det tilfælde, hvor firmaet skulle gå konkurs. Du er altså i trygge og gode hænder hos Roskilde Tømreren. Vi konfererer løbende med dig, om eventuelle udfordringer og løsninger, og præsenterer dig for flere muligheder, så du kan vælge, den der passer dig bedst. Som kunde skal du derfor ikke gå og være nervøs for at miste din indflydelse på udførelsens praktiske gang, så snart opgaven er påbegyndt.

     

    Tømrer i Roskilde til alle opgaver

    Hos Roskilde Tømreren bruger vi bølgeeternit i topkvalitet fra forhandleren, Cembrit og vores medarbejdere er efteruddannede i håndtering af Cembrits produkter, hvilket gør os til certificeret Cembrit Mester. Eternit er en god investering i din boligs værdi: Ikke nok med at eternit er nemt at vedligeholde, så er holdbarheden på omkring 35 år. Derfor vil værdien af din bolig også stige mærkbart, når vi har lagt eternittag på den. Vi opererer med fem forskellige modeller af eternitplader i forskellig tykkelse og styrke og er derfor i stand til at tilbyde et robust tag, som er skræddersyet til din boligs behov.
    Vi opfordrer eventuelt interesserede til at læse vores kunders anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google. Kunderne fremhæver at byggeriet er af professionel karakter, så man kan færdes i det i dagligdagen, og at prisen fra vores oprindelige tilbud er fornuftig og stemmer overens med den endelige pris til sidst.

    Hos Roskilde Tømreren kan du bestille tømrerarbejde med realistiske tilbud, sikkerhedsgaranti og garanti for professionel arbejdskraft og materialer.

    3 tilbud fra professionelle håndværkere

    Er du selv tømrer?

    Hos find håndværker er vores succes, betinget af dygtige håndværkere der leverer opgaver til tiden og til prisen. Lyder det som dig og kunne du tænke dig endnu mere at rive i, så kan du tilmelde dig ganske gratis herunder.