Vælg en side

Sundt indeklima 2021

Mange virksomheder døjer med dårligt indeklima på arbejdspladsen. Et dårligt indeklima kan give forhøjet Co2 i et lokale, som kan påvirke medarbejdernes arbejdsfunktion. Det kan derfor være en god investering, at få installeret et effektivt ventilationsanlæg, der udskifter luften i lokalerne. Ren luft går også ind og formindsker risikoen for Skimmelsvamp og fugt.

God ventilation sikrer et sundt arbejdsmiljø

Når en virksomheds ansatte arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen indendørs, kan et usundt indeklima give medarbejderne følgesymptomer:

  • Hovedpine
  • Fremhæve allergier
  • Koncentrationsbesvær

De 3 ovenstående faresignaler bliver bygget langsomt op hos personalet, og det gør, at en virksomhed ikke får handlet i tide. Når skaden er sket, kan det tage tid at forbygge. Derfor kan det være smart at investere i et ordentligt ventilationsanlæg. Ligger din virksomhed i hovedstadens området , kan det være en fordel, at henvende sig til et ventilationsfirma i København.

Et ventilationsanlæg kan øge indtjeningen

Et ventilationsfirma kan montere et effektivt ventilationsanlæg til alle lokaler, hvor medarbejderne arbejder. Det gode indeklima kan øge produktiviteten på en arbejdsplads. Ren og sund luft kan mindske sygefraværet, men også give den nødvendige ilt optagning for øget koncentration. Vi udleder gasser hele tiden. Det sker i udåndingsprocessen, når vi trækker vejret. Mange mennesker i et lokale vil øge det samlede CO2 niveau, hvilket gør det sværere for mennesker at trække vejret.

Uden ventilation, vil det påvirke medarbejdernes effektivitet og trivsel negativt.

Glade og tilfredse medarbejdere er vejen frem

Når du som virksomhed fokuserer på medarbejderforholdene, kan det betale sig på den lange bane. Du kan naturligvis have fokus på de meget synlige parameter som fx. løn, frokostordninger og pensionsordninger. Det ændrer dog ikke på, at de usynlige faktorer som ren luft, også skal have en høj prioritering. Investeringen kan mærkes på langt sigt, men den er også svær at rette op på, når skaden først er sket. Kontakt et professionelt ventilationsfirma, og hør hvilke muligheder der er, for at dine medarbejdere kan undgå geneskader pga. dårligt indeklima.